Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A rizs az "jó" vagy "rossz"?...

A rizs az "jó" vagy "rossz"? Milyen a szálkásító étrend? Ha több is van, melyiket ajánljátok?

Figyelt kérdés

2014. jan. 12. 14:00
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Inkabb a sajàt hülyeségeiden gondolkozz amiket idekommentelsz nap mint nap ;)

Biztosan én vagyok a gyökér hogy az izomèpítès energiàt igényel. Meg biztos a személyi edzö is egy farok, hogy azt mondta hogy IZMOSODÀSHOZ ( nem, nem hàjasodàshoz) kell ch rendesen.

2014. jan. 15. 20:39
 12/12 anonim ***** válasza:

MAGYARÁZD EL hogy miért gondolod azt amit, aztán akkor rájössz miért hülyeség amit írsz.

Csak a szénhidrátokban van energia? :O

Na ne mondd már, akkor gabonatermesztés előtti időkben nem volt az embereknek izomzata?

Én nem szoktam hülyeséget. De hallod 658 fogyókúrázó 90 napos diétázó flabéloszozó (vagy zumbázó) tinicsajt kellene összeszedni és kivallatni hozzá hogy olyan oltári hülyeséget kapjunk meg, mint ez a 'szénhidrát kell hogy energia legyen a fehérjék beépítéséhez' (nem is merem szó szerint visszaidézni, mert akkora mellébeszélés, hogy FÁJDALMAS, sőt bűn.)

2014. jan. 15. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!