vacsorára 3 tojásból ránotta emellett futottam fél órát és még csináltam egy intenzív ugrálásokból és futásokból álló dvd-t az olyan 30-40 perces
2012. márc. 21. 18:54
1/5 A kérdező kommentje:
180 cm vagyok és 70 kg és ehez tartozik egy sörhas meg a csípőmön és a hátamon is van egy pár zsírpárna ezt szeretném lefogyni f/18
2012. márc. 21. 18:57
2/5 anonim válasza:
Ez nem étrend, és mielőtt jönnek az idióták hogy de ez nagyon jó mert elég a kalória, előtte leírok egy mintát 70 kilóhoz, reggeli: 50 gramm zabpehely -1 adag fehérje turmixal(vízzel), utána elosztva nap közben 3-4 részre 100 g rizs + 400 gramm csirke + zöldség lefekvés előtt sovány túró fehérje, edzés utánra tedd a legtöbb szénhidrátot a nap folyamán, egy étrendnek megtervezettnek kell lennie a tiedben semmi terv nincs ami épp jött...
2012. márc. 21. 19:04
3/5 A kérdező kommentje:
jó de ilyen mennyiségű ennivaló mellett és ennyi sporttal lelehet fogyni ?
2012. márc. 21. 20:19
4/5 anonim válasza:
Ha egészségesen akarsz fogyni akkor keress meg egy dieteikust aki személyre szabottan neked összeállít egy étrendet. Jókat lehet enni, ált. nem a kajákkal hanem a rendszerességgel és a mennyiségekkel van a baj. Nagyon jól teszed, hogy az étrendet sporttal kombinálod, kerüld a divatdiétákat és a turmixokat, valamint az egyoldalú táplálkozást.
2012. márc. 21. 21:04
5/5 anonim válasza:
persze 18 éves fiuként ilyen hülyeségekre kell meg fog figyelni haggyuk már.mindenböl ehetsz de csak keveset. és igen, a legegyszerübb számolni a kalóriát ami esetedbe olyan 2000 vagy kicsivel több. másrészt uzsonnát én ki is hagynám helyette egyél almát vagy vmit. narancsot az mégjobb (bár én soha nem reggelizek meg ilyen köztes nassolás, ecerüen nem birom)...saját tapasztalatom szerint a legjobb ha eszel 1 nap húst is, vmi pékcumót is, meg vmi gyümölcsöt. (legalábbis én 1 hónap alatt fogytam igy 13 kilót és életembe nem néztem ki ilyen jól, föleg ogy te mozogsz is többet) de feleslegesen ne kajálj ha nem vagy éhes,vagy csak kicsit...és nem lehet egy rohangáló pörgö tizenévest 30éves fényenélő klimaxos vkihez hasonlitani)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!