A rizs az "jó" vagy "rossz"? Milyen a szálkásító étrend? Ha több is van, melyiket ajánljátok?
Figyelt kérdés
2014. jan. 12. 14:00
1/12 anonim válasza:
Szálkásító étrendben jó, ha nem léped túl a szénhidrát keretet.
Személyre szabott az étrend, a kaja nem változik, de a mennyisége a súlyodtól függ.
2/12 anonim válasza:
Fogyás alatt értelmetlen tömény szénhidrátot enni. Vitamin meg úgysincs benne..
3/12 anonim válasza:
A rizs nem jó.
Rizsfőzés után emlékezetkiesés léphet fel.
:Dd
6/12 anonim válasza:
Mi az hogy tömény szénhidrát komolyan? Mondj már töménytelen szénhidrátot. Am meg jó igen, nem kell fél kilót megenni belőle és jó lesz. A ch is kell a szervezetnek.
7/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. :)
valaki esetleg tud küldeni nekem egy mintaétrendet? Köszi :)
2014. jan. 15. 14:16
8/12 anonim válasza:
Mintaétrend: hús, zöldség, fűszerek (bekever, süt).
Levin: szénhidrát nem esszenciális tápanyag
Levin: tömény szénhidrát: magas keményítő tartalmú növény. A keményítő egy gyorsan felszívódó szénhidrát, nem optimális a szervezetünk szempontjából. Hosszú távon, egészségben és karcsú alakban gondolkodva. Gyúráshoz nyilván pont ideális a hízást megteremtő hatása, de hát ez már más kérdés.
9/12 anonim válasza:
Gyúráskor nem azért eszünk rizst, mert el akarunk hájasodni... Azért kell, mert kell valamiből energia a fehérje beépüléséhez..
10/12 anonim válasza:
Ez olyan rohadt értelmetlen mondat volt, hogy érdemes lenne visszapörgetni az időt és megakadályozni hogy leírd.. komolyan :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!