Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyni szeretnék, de mindig...

Fogyni szeretnék, de mindig éhes vagyok. Így, hogy lehet?

Figyelt kérdés
2013. nov. 8. 11:07
1 2 3
 21/24 Mi közöd Tőle ***** válasza:

Ajánlom figyelmetekbe a (valószínűleg) gyógyszer/élelmiszeripar által szponzorált emberkét(76%-os), akinek a válaszai 100%-ban hasznosak míg Tápi válaszai minden esetben 0-ák. Aprócskának tűnő manipuláció, de mégis az az 1-2 átlagember aki szeretne valami tudást meríteni a topikból, teljesen vak vágányra téríti.

Az a szerencsétlen 15 éves gyerek is, zöldségeket ír. Nem a fehérjétől gyullad be az ízületed... Vagy ha be is gyullad, azt tutira a gabona és tejfogyasztás hozta ki. Ha ezeket elkerülnéd az összes finomított cukorral együtt, némi d-vitamin omega 3 pótlás mellett, akkor igen jó eséllyel gyógyulnál meg.

Zsír/fehérje fogyasztás pedig igenis nagyon tápláló. Én 4-5 óra hosszát kibírok mindenféle éhezés nélkül ha megeszek 3-4 főtt tojást meg 8-10 deka szalonnát, vagy tepertőt.

2013. nov. 8. 22:15
 22/24 anonim ***** válasza:

A 76%-os vagyok. NEm tudom, honnan szedsz ilyet, hogy a gyógyszeripar szponzorál, légy szives és ne terjessz ilyen hülyeségeket.

Elöször is nincs szükségem semmi ilyenre, mert a munkßámból böven megélek.

Másodszor még csak gyógyszert sem szedek soha, eltekintve évente kb 5-10 szem aszpirintöl.

Harmadszor éppen az ilyen reakciók mutatják, hogy bennetek nincs semmi tolerancia, és nem vagytok képesen felfogni, hogy az emberek NEM egyformák.

Mellesleg azt SEHOL nem írtam, hogy nem fogyasztok zsírt, illetve hogy az embernek nincs szüksége zsírra, CSAK azt, hogy nem kanálszámra kell fogyasztani! EZ nagy különbség, de úgy látom, nem vagytok képesek ténylegesen oldafigyelve szöveget értelmezni.

2013. nov. 9. 08:08
 23/24 e-ditta ***** válasza:

"Nem a fehérjétől gyullad be az ízületed... Vagy ha be is gyullad, azt tutira a gabona és tejfogyasztás hozta ki. Ha ezeket elkerülnéd az összes finomított cukorral együtt, némi d-vitamin omega 3 pótlás mellett, akkor igen jó eséllyel gyógyulnál meg."

Ez tipikusan az, amikor valaki megszállottan egyfajta dolgogban hisz.

Nekem sok évig voltak mindig visszatérö izületi gyulladásos idöszakok az életemben.

Mivel ki akartam deríteni, hogy mi okozhatja (többször hallottam arról, hogy az étkezés lehet az oka), ezért elkezdtem meghatározott élelmiszereket kiiktatni.

(Cukrot soha nem fogyasztok, szóval az nem jöhet szóba, csak tejtermékeket, keményítötartalmú élelmiszereket, húst, zöldségeket)

Az elsö egy hónapos idöszakban nem ettem semmiféle húst, tojást, csak keményítöket meg zöldség féléket. Semmi bajom nem volt, egyetlen egyszer nem fájt semmim.

Utána tartottam egy hónapot, amikor gyakorlatilag csak zöldségféléket és tejtermékeket ettem, ekkor sem volt semmi bajom, csak nehezen tudtam jól lakni.

Ezután indítottam a szénhidrátmentes (tudom, hogy nem volt az, csak a keményítöket - liszt, tészta, rizs, krumpli - hagytam ki) hónapot, napi szintü hús és tojásfogyasztással, és három nap múlva nem bírtam menni. Egy hétig még erölködtem, hogy hátha csak átállás - utána feladtam, mert nem bírtam az állandó fájdalmakat.

Ebböl egyértelmü, hogy - legalább is nekem - az aránylag sok fehérje az izületi fájdalmak okozója, a tejtermékek, keményítök fogyasztása viszont éppen hogy problémamentes állapotot eredményezett.

Ezért nem értem, hogy egyesek miért akarják eröszakkal rábeszélni az emberek olyan táplálkozási formára, ami esetleg nekik - meg néhány másik embernek - jó, de vannak, akiknek nem. Ez az, amit hiányolok a paleósokban (tisztelet a kivételnek, mert ilyen is van, mégha elenyészöen kevés is), hogy nem tudják elfogadni, hogy ez a fakta táplálkozás nem mindenkinek megfelelö.

2013. nov. 9. 08:24
 24/24 anonim ***** válasza:
24%

"Harmadszor éppen az ilyen reakciók mutatják, hogy bennetek nincs semmi tolerancia, és nem vagytok képesen felfogni, hogy az emberek NEM egyformák. "

De, az emberek egyformák bizonyos értelemben véve. Elterjesztik köztük a zsírszegény táplálkozás téveszméit, gabonát-tejet etetnek velük, legyengülnek megbetegszenek, és jó gyógyszerfogyasztók, továbbá tehetetlen beteg tömeggé válnak. Ez közös vonás, itt tök mindegy hogy valaki hízásra mennyire hajlamos, milyen testfelépítésű, anyagcseretípusú.. ez általánosan igaz sajnos. És ti hajlamosak vagytok ebbe belemászni.

Na ezért nem mindegy milyen módon eszünk.

2013. nov. 9. 09:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!