178cm 102 kg ff vagyok. Fogyni szeretnék de edzeni csak este 6 után tudok viszont utána éhes vagyok. Mit és mennyit lehet enni este 8 körül?
Figyelt kérdés
2012. dec. 13. 05:40
1/17 anonim válasza:
" Mit és mennyit lehet enni este 8 körül? "
-ha tényleg le szeretnél fogyni,akkor 8-kor már semmit sem ,
-ha viszont csak bohóckodni akarsz fogyás helyett,akkor egyél kedvedre,
2/17 anonim válasza:
En 175 cm voltam es 110 kilo, marciusban kezdtem fogyozni amikor mar jo az ido, es minden hetkoznap este futottam. Es itt a lenyeg, menj el futni lefekves elott nemsokkal. Nekem ez tokeletesen bevalt, de hajts ki magas teljesen. Amikor hazajottem, mar csak zuhanyoztam es irany az agy, mivel nagyon faradt voltam, azonnal elaludtam es erdekes modon reggel sem voltam nagyon ehes. A masik dontos dolog, hogy amikor az ember elkezd valamit, eleinte az elso 2 hetben mindig ehes lesz, barmit csinal. Ez a dolog lelki tesztje. Kesobb mar amikor felveszed a ritmust, sokkal jobb lesz.
3/17 A kérdező kommentje:
kb 15 órrakor eszek ,hogy este 6 körül tudjak edzeni de család mellett nem egyszerű ete 8kor lefeküdni.nyilván nem tésztát pörköltl ennék.valamit biztos lehet?
2012. dec. 13. 07:59
4/17 Dogmatix91 válasza:
Szerintem meg ehetsz nyugodtan valami fehérjedús kaját, lehetőleg szénhidrát nélkül. Ehetsz túrót vagy tojás, de akár 1 kisebb tonhalkonzerv is ha meg tudod enni magában. A fehérje fontos, hogy minimálisra csökkentsd az izomszövet veszteséget a fogyás során.
5/17 anonim válasza:
En azt javaslom ne egyel, eleinte nehez csak 1-2 het, legyen onfegyelmed, anelkul ugyis belebuksz. Minden olyan alkalom amikor azon torod majd a fejed, hogy lehetne "konnyiteni", engedmenyeket tenni a fogyokuraval kapcsolatban, az sajnos mind koporsoszog. Az eves lelki igeny, semmi koze a szervezet fizikai szuksegletehez. Ezt a fogyokura alatt tanultam meg.
6/17 anonim válasza:
Persze, hogy lehet. El ne hidd az előzőek válaszát. Edzés után fehérje a legjobb, meg úgy általában utolsó étkezésnek is. Ez pedig lefekvés előtt 2-3 órával legyen. Szóval este 8-kor még simán ehetsz.
7/17 anonim válasza:
Bocs, nem az előzőek, hanem az első kettő válaszát akartam írni.
8/17 Dogmatix91 válasza:
Úristen! Az evés lelki igény? :D Akkor kérlek ezentúl ne egyél semmit, ha már úgy is megtanultad, hogy nem kell. Szerintem ez egy rettentő rossz tanács. Azért mert fogyókúrázik valaki, a szükséges tápanyagokat be kell vinni a szervezetébe! Ha nem eszik 8kor, akkor egészen reggelig éhezni fog, főleg hogy 3kor evett utoljára! Ekkor szépen a szervezet nekiáll lebontani az izomszövetet, mert annak van a legnagyobb energiaigénye és abból is nyeri a legtöbb energiát ha "elégeti". Tehát ha nem eszik akkor nem zsírból fog fogyni hanem izomból. Továbbra is azt mondom, hogy ehetsz 8kor nyugodtan, csak szénhidrátmentesen!
9/17 anonim válasza:
Nyugodtan ehetsz bármilyen húst, csak ne panírozva, ehetsz sonkás rántottát, tonhalas salátát, ilyesmiket.
10/17 anonim válasza:
Vacsira én szoktam túrót enni, mindenféle salátákat összeállítok, husikat, ettem már kevéske szénhidrátos kaját is, mégis fogyok azért.
Amúgy érdekes, én torna után sose vagyok éhes. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!