Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 178cm 102 kg ff vagyok....

178cm 102 kg ff vagyok. Fogyni szeretnék de edzeni csak este 6 után tudok viszont utána éhes vagyok. Mit és mennyit lehet enni este 8 körül?

Figyelt kérdés
2012. dec. 13. 05:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Én este 10 kor megyek edzésre, és éjfél körül érek haza. Edzés után mindig éhes vagyok, így fehérje tartalmú ételeket szoktam enni. (halat, csirkét)

Általában lefekvés előtt 2 órával. Szóval nyugodtan ehetsz ha evés után 2 órával fekszel le.

95 kilóról indultam, és most 76 kiló vagyok..

2012. dec. 13. 10:59
 12/17 anonim ***** válasza:

Ugyan azt kell enni, mint egész nap. Zöldségeket, húsokat, este nem kell sok. Edzés után a testünknek igénye van tápanyagokra, jobb az inzulin érzékenység is, esti edzés után LEHET sőt AJÁNLOTT enni.

Jól összeválogatott zöldek, állati fehérjeforrás (húsok, belsőségek és nem tej).

De gondolom 102 kilósan a tej-gluténmentes, szénhidrátszegény táplálkozás már alap.

2012. dec. 13. 13:05
 13/17 anonim ***** válasza:
0%

"Dogmatix91 válasza:

Úristen! Az evés lelki igény? :D"

Igen, en ugy fogytam 35 kilot fel ev alatt, hogy delben ettem utoljara, az elso 3-4 hetben kicsit furcsa, utana teljesen beall ra az ember, es nem is igenyli. 1 honap atalakitani a tudatodat, hogy estenkent ne gondolja arra, hogy "vacsoraido tehat ehes leszek", es tobbe nem leszel ehes vacsorara, ezert irtam, hogy ez egy lelki dolog. Ha kizarod a tudatodbol nem leszel ehes.

2012. dec. 13. 13:18
 14/17 anonim ***** válasza:
0%

ha csak este 6 után tudsz enni az szarügy mert csak harcos étrenddel megvalósítható ami napi 1 fő étkezésből áll....

szóval ez így nem fog menni nagyon. úgy még menne hogy 7-8 ig edzel, majd rögtön eszel és 11 körül mész aludni.

2012. dec. 13. 13:46
 15/17 anonim ***** válasza:

13. Válaszoló!

Akkor a szex, a hús, a krumplin kívül minden egyéb étel is csak lelki igény.

Ha az egészség, az egészséges életmód és táplálkozás 'csak lelki igény', akkor egy nagyon veszélyes megállapításhoz jutottunk el, aminek az ég világon nincs semmi értelme.

2012. dec. 13. 16:20
 16/17 anonim ***** válasza:
Harcos, nem én vagyok aki írta ezt a lelki igény dolgot, de olyan mértékben egyetértek, hogy sokszor sokan esznek mert unatkoznak, mert a szemük kívánja stb persze hogy testi igény a táplálkozás de sokan többet, rosszabbul esznek mint amit kéne és ezt szerintem te is aláírod.
2012. dec. 13. 16:35
 17/17 anonim ***** válasza:
Teljes mértékben és tökélesen!
2012. dec. 13. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!