Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyni szeretnék, de mindig...

Fogyni szeretnék, de mindig éhes vagyok. Így, hogy lehet?

Figyelt kérdés
2013. nov. 8. 11:07
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
31%

Akkor nem biztos, hogy az emberi szervezet működésével kapcsolatos ismereteid teljesen helytállóak.

Az anyagcserédnek a felvázolt rántotta az ideális, nem véletlen hogy ezzel tudnál jóllakni (nem kell 10 tojás, hanem annyi amennyivel jóllaksz).

Nem tudom mire alapozod, hogy ettől híznál. Mérd meg kajálás után a vércukor- és inzulinszintedet, mindkettő alacsony marad.. és akkor elhiheted majd, hogy ettől nem fogsz hízni, hiszen inzulin nélkül nincsen zsírraktározás. Ha pedig csak zsírt, kevés fehérjét eszel nem lesz releváns inzulinszint emelkedésed!

2013. nov. 8. 12:38
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

"Mondjuk tolj 5 tojásból egy rántották egy evőkanál zsírral, sok hagymával, zöldségekkel.

Kérlek, írd meg mit tapasztalsz, mennyire vagy éhes mellette, mikor éhezel meg legközelebb utána."

Több órás gyomorgörcs hasmenéssel és hányással kombinálva!!!!

2013. nov. 8. 12:46
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

"Szalonnás, ZSÍROS 10 tojásos rántotta elég kell legyen bárkinek hosszabb időre. "

Persze, mert a kórházban az eperoham/gyomorgörcs után napokig nulldiétára fognak. Ès ha sikerül túlélned, többé az életben nem jut eszedbe szalonnát, meg zsírt enni ilyen mennyiségben.

Ha meg netán kibirnád rosszullét nélkül, akkor hízol töle legalább 2-3 kg-ot!!!!

2013. nov. 8. 12:48
 14/24 A kérdező kommentje:
Holnap ki próbálom,de kevesebb zsírral.Zabpehely engem nem telit el,hiába iszok rá.
2013. nov. 8. 13:03
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

"Nem minden vallás jó sajnos.."

És a paleo a legrosszabbak közül való!!!!

2013. nov. 8. 13:04
 16/24 anonim válasza:
szerintem a legjobb ha lassan eszel, pl egy kanalnyi kajat ragsz 10-15 masodpercig es mar nem fer beled tobb eszre is veszed h amit eddig ettel adagot azis csokken es meg nem is leszel ehes, ja es ne vacsorazz ha igen akkor valami gyumolcsot:) es kevesebb szenhidratot fogyaszal :)
2013. nov. 8. 13:20
 17/24 anonim ***** válasza:
0%

Az orvosok, gyógyszergyártók és a beteg emberekből élők számára valóban ilyen a paleo, veszélyes.

De minden egészséget segítő dolog az, amik kiváltják a gyógyszerfogyasztást, segítenek erősen tartani az embereket egész életükben.

A valódi (egészséges) táplálkozástudomány és a terméke (a paleo) a taoista táplálkozástudomány és gyakorlatok (taichi, qigong) a jóga.. mind veszélyesek a nyugati betegségiparra. Fontos, hogy ezeket besötétítsék, hiszen.. ha nem lenne cukorbeteg ember, mégis mi történne az inzulingyártókkal, gyógyszerészekkel?

2013. nov. 8. 13:29
 18/24 anonim ***** válasza:

#15 és aki hasznosnak ítélte:

Ez így elég gyönge, valami érv esetleg? Annyiszor kértem, de szinte sosem kaptam, az sem állt a valóság talaján... :(

Így nehéz intelligens eszmecserét folytatni.

2013. nov. 8. 14:03
 19/24 anonim ***** válasza:

A 15 vagyok. Ami érv, az a tápika hozzászólásai, aki szerint MINDENKINEK, aki nem ért vele egyet, annak nem LEHET igaza. Ha valaki nem szereti a zsírtól csöpög ételeket, netán beteg lesz töle, akkkor kijelenti, hogy ILYEN NINCS, ha valakinek NINCS BAJA a tejtermékektöl meg a gabonaféléktöl, akkor azok szerinte csak hazudhatnak - EZ AZ, ami a szektás gondolkodásra jellemzö, mármint hogy NEKIK van egyedül igazuk és minden mást eleve elutasítanak.

Pedig szerintem az emberek nem egyformák, van, akinek ilyen, van akinek másmilyen táplálkozás az, amivel jól érzi magát és nincsenek töle problémái. Mindenkinek saját magának kellene eldöntenie, hogy mi tesz jót neki és mi nem. Abban a pillanatban, ahogy valaki DOGMAKÉNT elkezd EGY bizonyos életmódot másokra ráeröltetni, CSAK azért, mert NEKI úgy jó, abban a pillanatban valami nagyon nincs rendben.

NEKEM a 10 tojás naponta elég lenne ahhoz, hogy napokig ne tudjak mozogni, mert az izületeim ennyi fehérjétöl napokig gyulladásban lennének (söt akár napi 3-4 tojás is elég lenne), ezért ÉN nem eszem többet naponta 1, max. 2 tojásnál. Ennek ellenére nem akarnám senkire EZT rákényszeríteni, ha valakinek jót tesz ilyen sok, egye, de hagyja meg nekem is azt a szabadságot, hogy én döntsem el, hogy nekem mi jó.

A testvérem csak akkor tud végigdolgozni egy napot, ha reggel 2-3 zsömlét eszik sok lekvárral, mézzel, és cukros kakaót iszik hozzá. (NEM, nincs cukorbetegsége, és egyébként sincs baja). Nekem reggel egy zsömle böven elég, de sajttal, sonkával, viszont ha délelött bármi édes ízüt eszem, egész nap hanyingerem van.

Ezért ÉN nem eszem reggelire lekváros zsömét, viszont TÖLE sem várom el, hogy szalamit, sonkát, sajtot egyen, mert NEKI az az, ami nem tesz jót.

Szóval a probléma NEM az, hogy egyeseknek jó a paleós étrend, hanem AZ, hogy nem képesek tolerálni, hogy másnak esetleg más felel meg.

2013. nov. 8. 17:01
 20/24 anonim ***** válasza:
31%

"A testvérem csak akkor tud végigdolgozni egy napot, ha reggel 2-3 zsömlét eszik sok lekvárral, mézzel, és cukros kakaót iszik hozzá. "

Jaj hagyjuk már.. na pont ilyen dumák miatt van nekem általában igazam, mert ilyen kaliberű érvek szólnak 'ellenem' (valójában nem ellenem, de mindegy).

Szóval a testvéred valószínűleg nagy támogatója a gabonaiparnak, mert meghalna a reggeli zsömléje nélkül, ugye? :)

Rendben.. ebben a társadalomban sajnos teljesen elfogadott a vallás, kb. ilyen komolysággal írod a szubjektív, értelmetlen kitalációidat.. Az őseid nem ettek zsömlét, neked és a testvérednek sincsen szüksége rá, pont.

Akik a zsírt nem szeretik, azok is eszik egyébként, nekik is kell, nem állítottam hogy mindenkinek sok kell. De még az epehólyag nélküli embereknek is szükségük van zsírra. Sőt, eleve a zsírszegény táplálkozási anomáliák miatt kerülnek emberek olyan helyzetbe, hogy aztán pangó epe miatt kövek alakulnak ki, el kell távolítani a hólyagot..

De még mindig, csak érzelmi alapú szubjektív ellenérvekkel nem lehet vitatkozni.. csináld amit akarsz.. de inkább ne terjeszd, oké? Ti akkor egy zsömleevő állatfaj vagytok, jó, különcködj.. ezen a fórumon viszont emberek írnak és olvasnak, hidd hogy te más vagy, különleges vagy, de másokat ne hajlamosíts megbetegítő táplálkozásra, zsírfóbiára.. mindenki érzi hogy mennyi zsírfogyasztás az, ami jólesik neki, úgyhogy ebben nem kell ajánlgatni hogy kevesebb legyen, elég erre a kamu orvostudomány..

2013. nov. 8. 17:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!