Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez a étrend jó fogyáshoz?

Ez a étrend jó fogyáshoz?

Figyelt kérdés

Reggeltől->Uzsonnáig: 4db Müzli szelet, 1 db 81kcal= 324kcal.

Uzsonna: Saláta, paprika, össze mixelve, esetleg mozzarelláva(20g)=Saláta(14 kcal, paprika(10kcal) az esetleges mozzarelával(50kcal)=80kcal.

Vacsorára: 2 dl 1,5%-os tej(96kcal).

Ez így egy napra összesen kereken 500kcal, emelett zöld teát iszok, és citromos vizet.

2013. okt. 17. 18:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
2013. okt. 17. 19:01
 12/16 anonim ***** válasza:

4. vagyok. Hát én már csináltam olyat, hogy másfél litty vízbe belefacsartam citromot és csókolom. Vittem magammal, és kész.:D

Azt amúgy nem figyeltem, hogy CSAK azt akar.

Boltban meg megveszem a szénsavmentes ásványvizet. Az ilyen katyvaszokról is leszoktam már.

2013. okt. 17. 19:15
 13/16 anonim ***** válasza:

Akkor írj már nekem légyszí pékségben kapható telj. k. pékárut, ami nincs tele cukorral, liszttel, lisztjavítókkal meg tudom is én, hogy még milyen szeméttel?

A töltelékről nem is beszélve.

Köszi. Érdekel komolyan.

2013. okt. 17. 19:48
 14/16 anonim ***** válasza:
2013. okt. 17. 20:05
 15/16 anonim ***** válasza:

Na neeee. Csak ezt ne. :DDD

Valahogy éreztem, hogy ápdét lesz belőle. Most keresd meg szépen az összetevőket is, aztán gondolkozz el, hogy ez valóban telj. k. lisztből készült cucc-e és mennyire egészséges.

2013. okt. 17. 20:11
 16/16 anonim ***** válasza:

500 kalóriánál okosabban kell összeválogatni az elemeket, hogy minél kevésbé legyen káros (úgyis az lesz, ez éhezés).

Gyümölcs nem fér bele, mert elveszi a helyet a fehérjétől és a zsírtól. A nyers zöldség az teljesen jó elem.

A müzlit alma helyett inkább tojással váltanám ki, az kicsit javít a makro- és egyéb tápanyag összetételen... Személy szerint a tejet is hanyagolnám, de ha elkezdeném mesélni, én mit csinálnék máshogy, az hosszú lenne. Vitázni pedig nem akarok a tejről.

2013. okt. 17. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!