Ez a étrend jó fogyáshoz?
Reggeltől->Uzsonnáig: 4db Müzli szelet, 1 db 81kcal= 324kcal.
Uzsonna: Saláta, paprika, össze mixelve, esetleg mozzarelláva(20g)=Saláta(14 kcal, paprika(10kcal) az esetleges mozzarelával(50kcal)=80kcal.
Vacsorára: 2 dl 1,5%-os tej(96kcal).
Ez így egy napra összesen kereken 500kcal, emelett zöld teát iszok, és citromos vizet.
4. vagyok. Hát én már csináltam olyat, hogy másfél litty vízbe belefacsartam citromot és csókolom. Vittem magammal, és kész.:D
Azt amúgy nem figyeltem, hogy CSAK azt akar.
Boltban meg megveszem a szénsavmentes ásványvizet. Az ilyen katyvaszokról is leszoktam már.
Akkor írj már nekem légyszí pékségben kapható telj. k. pékárut, ami nincs tele cukorral, liszttel, lisztjavítókkal meg tudom is én, hogy még milyen szeméttel?
A töltelékről nem is beszélve.
Köszi. Érdekel komolyan.
Na neeee. Csak ezt ne. :DDD
Valahogy éreztem, hogy ápdét lesz belőle. Most keresd meg szépen az összetevőket is, aztán gondolkozz el, hogy ez valóban telj. k. lisztből készült cucc-e és mennyire egészséges.
500 kalóriánál okosabban kell összeválogatni az elemeket, hogy minél kevésbé legyen káros (úgyis az lesz, ez éhezés).
Gyümölcs nem fér bele, mert elveszi a helyet a fehérjétől és a zsírtól. A nyers zöldség az teljesen jó elem.
A müzlit alma helyett inkább tojással váltanám ki, az kicsit javít a makro- és egyéb tápanyag összetételen... Személy szerint a tejet is hanyagolnám, de ha elkezdeném mesélni, én mit csinálnék máshogy, az hosszú lenne. Vitázni pedig nem akarok a tejről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!