Ez az étrend és mellé edzés elég a fogyáshoz ill. formálodáshoz?
Próbálok leszokni a nassolásról így elkezdtem napi 5x étkezni.a napi étrendem ez:
reggeli:zabkása+méz+gyümölcs+tea minden nélkül
tízórai: zsírszegény joghurt 2-3 szelet pufirizs
ebéd:wrap zöldséggel(néha becsúszik egy kis édesség :-))
uzsi:általában alma vagy vmilyen gyümi
vacsi:mindig más de többnyire csirke vagy hal zöldséggel vagy rizzsel.
heti 4x edzem eddig csak kardióztam most kezdek el súlyokkal is dolgozni.kiváncsi vagyok, hogy mit gondoltok?27/L
én is pont ezt a fogyót csinálom, csak én egészségtelenebbül már 3 napja... :D Én zabkásán élek, a fehérjét pedig egy esti fehérje koncentrátummal pótlom. A vitaminokat pedig egy daily multivitamin kapszulával.
Reggeli :
-Zab+tej ( 3 evőkanál azaz kb 240-250 kalória )
-Vitamin kapszulák
Ebéd :
-Zab+tej
Vacsi :
-Fehérje koncentrátum ( 180 kalória )
Ez ugyebár be is laktat, szóval teljesen rendben alszom :)
Sok sikert a fogyáshoz-alakformáláshoz, ha ezt bírod tartani, teljes mértékben meglesz a görög istennői alakod :D
20/F
Az előző vagyok ( 20/F )
Ajánlom neked is figyelmedbe a fehérje port.
Nincs benne cukor, és egy hónapra csak 7000 forint, és azért bennem kelt egy olyan nyugodtság érzetet, hogy nem az izmaimból fogyok, mert azokat rendesen betápolja :)
100%-os fehérje, lassú felszívódású, cukormentes, szóval estére pont ideális.
zabkásához edd a zsírszegény joghurtot, keverhetsz hozzá egy kis túrót is
tízóraihoz a pufirizshez sovány sajt vagy sajtkrém és zöldség-pl 1-2 paprika, paradicsom
ebédhez mehet még a párolt lencse, borsó, bab vagy az ezekből készült ételek-pl lencsefőzelék főtt tojással, sárgaborsófőzelék roston sült sovány sertéshússal, zöldborsófőzelék sült csirkemájjal stb-kefírrel vagy íróval sűrísd, ha nem szereted annyira a husit csinálhatsz tojássalátát rizzsel, feta vagy görögsalátát omlettbe töltve, pita zöldségekkel, tojásos lecsó, zöldséges rizs gomba vagy tojáspörkölttel, zöldégkrémlevesek light mozzarella golyókkal, tojással, cottage cheesel vagy túróval rakott zöldségeket tetejére sovány r.sajt-pl rakott krumpli közte túró és spenót, rakottkelkáposzta, bab, brokkoli stb
spenótfőzelék főtt tojással
lencsesaláta piritott dióval, főtt tojással
amúgy hány kilo és centi vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!