Lehetseges igy, sport es edzes nelkul fogynom? Reszletek lent .
Leirom hogy telik el egy napom : Reggel 4:30kor kelek egy kaveval kezdek ,esetlek 1-2 alma vagy mas gyumolcs , 5re megyek dolgozni. 5tol 8ig dolgozom , nem nagy fizikai munkat viszont folyamatos mozgasban vagyok (kezem , labam) , vegere elegge kimelegedek , meg is izzadok . 8tol 8:30ig szunet ienkor megiszom meg 1 kavet. 8:30tol 10ig ujbol dolgozok . 10-re itthon vagyok eszem egy tal zabpelyhet , nem tul sokat csak hogy ne legyek ehes . 12ig filmet nezek vagy videojatekozok . 12tol 2 vagy 2:30ig alszok .Felkelek ,neha ha nagyon faradt vagyok iszom meg egy kavet , eszem meg egy keves zabpelyhet vagy egy kis sutit egy bogre tejjel (hetente 2-3 alkalommal meleg etelt: tojast , spagettit , bundaskenyeret vagy hasonlot).4ig film vagy hazimunkak (takaritas , ruhahajtogatas,porszivozas mikor mit talalok). 4tol 7ig ismet dolgozok. Hazaerkezeskor ismet eszek sutit egy bogre tejjel vagy zabpelyhet vagy ha nem vagyok nagyon ehes akkor csak gyumolcsot(narancs,banan,mandarin,alma,ananasz).aztan szamitogepezek , esetleg ha nem vagyok faradt akkor 20-30 perc hasizom illetve mellizom gyakorlatok(fekvotamasz,felules).10:30kor altalaban agyban vagyok , de legkesobb 11kor. minden masodik hetvegen vagyok szabad , ienkor nem szoktam sokat enni mert nincs szuksegem energiara , viszon szoktam sorozni esetleg borozni.
Ha lehetseges hogy is is fogyok , akkor 2 honap alatt kb mennyi zsirfelesleget adok le ??
Ha meg nem , jol jonne nehany tanacs hogy min valtoztassak , illetve az etrendemmel is kapcsolatban.
19/F, 70kg , 170cm.
ugy 6-7 kb zsirfeleslegtol szeretnek megszabadulni aminek nagyresze a hasamon es a derekamon talalhato.
1. Az étrend viccnek is rossz. Nem tudom, melyik részétől várod a fogyást.
2. Nem kell fogynod. A súlyod normális, ha zsírosnak érzed magad, akkor edzened kell, a könnyű fizikai munka ezt nem helyettesíti. Ha ebből fogsz, még rosszabb lesz a helyzet. Vézna leszel és pöttyedt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!