Fogyás mozgás "nélkül" lehetséges?
Igen lehetséges. (Szerintem)
Anyukám 9 kg-ot fogyott így. Én is 5-öt csak aztán megint elkezdtem zabálni.. :D
Egyébként vannak olyan mozgásformák, amelyek nem terhelik az izületeidet, úgyhogy ez nem annyira jó kifogás.
Pl. úszás, víziaerobik, pilates
menj el orvoshoz a térdeddel, nem vicc. ha pesti vagy, akkor sportkórház. nekem 1 évig vonogatták a vállukat a kretének az összes többi kórházban, pedig már járni alig tudtam, ott pedig 1 héten belül befektettek műtétre. nagyon hamar felépültem, és ma már simán járok heti 5-6 edzésre is.
tényleg nézesd meg, mert fiúként elég sivár élet vár rád, ha egyáltalán nem sportolhatsz. focizás, kosár? nálunk a suliban minden srác azt tolta. a haverok meg bicikli, gördeszka, télen jégkori. és ha 2-3 évvel idősebb leszel, akkor rájössz, hogy a lányok jobban szeretik a sportos, energikus srácokat, mint az otthon ülőket, akik olyan gyengék, hogy az ölükbe se tudják kapni a barátnőjüket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!