Mit csináljak? 160 kg vagyok és semmi sem akar sikerülni.
19 éves srác vagyok és a héten lesz szóbeli érettségim. Semmit sem tanultam pedig csak 2 napom van, hiányzik még 40 db tételem.
160 kg vagyok, nem birok lefogyni.
1 éve itthon vagyok, esti tagozatos gimnáziumba jártam. Nem voltam sehol már 1 éve, itthon vagyok.
Nincsenek barátaim, nem szexeltem még.
Úgy érzem, hogy egyszerűen szétestem. Nem birok gondolkodni. Folyamatos nyomás alatt érzem magam. Reggeltől estig, reggeltől estig.
Képtelen vagyok akármire is koncentrálni, mert folyton csak a gondjaim cikáznak a fejeben.
Hihetetlen ingerlékeny vagyok. Utálok emberek közé menni, mert szeszélyezve érzem magam.
Falun lakom, utálok itt lakni.
Szerintetek érdemes lenne egyszerűen kimennem külföldre, Angliába, de nem tudok angolul?
Nem tudom mi lesz velem. Nem segít, nem támogat senki. Csak a szüleim eltartanak és ennyi. Képtelen vagyok dolgozni, mivel fizikailag korlátolt vagyok a súlyomból adódóan. Gyorsan kifáradok.
Nem birok lenyugodni csak akkor amikor eszem.
Kélek segítsetek, már sírógörcs kerülget.
De nem megy, annyiszor próbáltam. Hiába jön meg a motiváció, a "hű most megcsinálom" érzés, végül mindig itt kötök ki. Úgy terveztem, hogy erre a nyárra már lefogyok és tessék, sőt az ezelőtti nyárra is ezt terveztem.
100 tételt kellene megtanulni, 40 még meg sincsen. Tegnap már attól fejfájást kaptam, hogy különválogattam az irodalom tételeket a nyelvtantól.
Hormonszintjeidet mikor vizsgáltál? (költői kérdés, én tudom hogy el van szállva a pajzsmirigyed).
Tanulj, egyél húst és zöldséget (MÁST NE) és nem ártana azért elmenni orvoshoz, mert valószínűleg pajzsmirigyhormont kell nálad pótolni. Persze gluténmentes táplálkozással még rendbe jöhet a saját tested, de nem ártana addig is elkezdeni formába lendülni.
160kg. Neked súlyzó sem kell az edzésedhez. Akár már kezdheted is! :)
Húst csak heti 1-szer szokott itthon lenni, de zöldséget tudok venni. A tojás jó hús helyett (vannak itthon tyúkok)? Kefirt is tudok venni. Szénhidrátot hanyagoljam akkor?
Orvoshoz nem akarok menni. Régebben voltam háziorvosnál. Lemérte a súlyom és annyit mondott, hogy diétázzak. Kiskoromtól kövér vagyok.
Pont azért nem tudok semmit mozogni, mert nagy a túlsúlyom. Fekvőtámaszt nem tudok csinálni és guggolástól is fáj a térdem.
187 cm vagyok kb.
Vettem pezsgőtablettát: multi vitamin és kalcium, 600 Ft volt a kettő.
Súlyzós edzésre van lehetőségem, de korlátozottan, viszont ez is jobb mint a semmi, gondolom. A korlátozott alatt azt értem, hogy van 2 pár egykezes súly: 1 pár 10 kg-s, 1 pár 5 kg-s és 1 db 15 kg-s. Van egy fekvenyomópad, 2 db 2 kezes rúd, ugye ez jó fekvenyomáshoz is. 150 kg-ig vannak tárcsák, 10 kg-s tárcsákból, ezen felül kb. 7-8 db 1,25 kg-s tárcsa.
Súlyzós edzés jó?
Sétálni nem akarok, majd futni akarok, de így nem lehet.
Súlyomat nem tudom megmérni, mert kiakad a mérleg. A 160 kg csak egy tipp. 152 kg-ig mért a mérleg, ennyi voltam kb. december környékén. Szerintem már vagyok 160, talán több is.
Sok lisztes, olajos étel van itthon. Sokszor van rizs és tészta. Ugye ezek tiszta szénhidrátok és keményítők, akkor ezeket nem eszem. Sem kenyeret.
Az a baj, hogy könnyű leírni, de csinálni nehéz.
Ezek alapján mit javasoltok?
Nem akarok menni, nem akarok emberek közé keveredni. Így is érettségire kell mennem ahol egy csomóan leszünk.
Sétálásnak és a futáshoz sok köze nincs. 1-1,5 órát simán lesétálok, maximum a lúdtalpam fog fájni és a melegben leizzadok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!