Próbálom rendbeteni az életem, de egyszerűen nem akar sikerülni mindig valami vagy valaki beleront már nem birom ezt most mit csináljak? ( köszi ) 15/L
A szüleimel is csak veszekszek
utálok ebbe a faluban élni
az osztályom se szeretem mert mindenki,mindenkit kibeszél persze én jóba vagyok mindenkivel de ez számit? ha ilyenek...
egy fiút 9 hónapja probálok elfelejteni aki jól átbaszot ugyértem hazudot,hogy szeret pedig csak kihasznált most meg barátom de nem tudok már mit kezdeni a rokona írkál,hogy igy szeret ugy szeret,meg le se basz aztán meg egyszer felhív,hogy szia cica mizujs? há semmi -_- most komolyan mit akar ez tölem? a legjobb barátnőmel barátkozok a másik két legjobb barátnőmnek meg az a baja
elegem van már.... tudom,hogy hülyén írtam le a helyeírással együtt de ez már annyira idegesitő :(
mikor meg tanácsot kérek valakitöl az is csak nagyot néz,hogy nem tudja,hogy birom ezt ki, nekem ez már sok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!