Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Dagadt szerencsétlen vagyok...

Dagadt szerencsétlen vagyok mit tegyek?

Figyelt kérdés
Én ezt nem bírom,a retkes kicseszett undormány szüleim látják,hogy dagadt avgyok de táblás csokival tömnek!! és nyomorékok egymást verik most is.. elegem van meg akarok halni:( az egész fiatalkorom el van b@szva :'(((
2013. jún. 6. 22:42
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
67%

de szr lehet, hú de sajnállak...de talán nem annyira, mint te magadat.

(már ha nem kamu a kérdés)

2013. jún. 7. 06:18
 22/24 anonim ***** válasza:

Ki nem szereti a zellert ???

MILYEN EMBEEAAAARRRRR AZ ILYEN?

2013. jún. 7. 08:55
 23/24 anonim ***** válasza:

Tápi, szinte minden zöldséget szeretek, de a zellert még a levesekben is személyen ellen irányuló sértésnek tartottam :d

(Más kérdés, hogy azóta találkoztam egy paleo blogon egy lángosnak, általam pedig zöldségfasírtnak nevezett cuccal, ami zelleres és baromi jó :D)

Kérdező, sok sikert, csak drukkolni tudok Neked, a Te helyzetedben nagyon nehéz... De legalább vannak ilyen nagyszüleid. Léteznek olyan hipotézisek, miszerint ha igazán, igazán akarsz valamit és elkezded, a rossz körülmények ellenére, akkor ilyen kis kapuk nyílnak ki, szerencsés véletlenek történnek...

2013. jún. 7. 09:08
 24/24 anonim ***** válasza:
Kérek egy kulcsot a kapukhoz..!
2013. jún. 7. 09:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!