Dagadt szerencsétlen vagyok mit tegyek?
11/24 A kérdező kommentje:
Nem füvezek ez egy példa volt,nem akarok még függő is lenni.Ezeken ne akadjatok meg,mert nagyon idegesítő é nem makacsság,csak már sokféle tnaácsot kaptam leírtam azokat,amik szinte teljesíthetetlenek. Fogalmamsincs hogy kell munkát szerezni. Hogy kell? neten én nem nagyon találok hirdetéseket
Aztakur.va.
És ráadásul más is panaszkodott hasonlóra, itt az oldalon.
Segíteni rájöttem hogy nem tudok, de hogy rohadjon meg minden ami elhiteti a szülőkkel hogy joguk van édességet meg kekszet venni a gyerekeiknek..
Egyszerűen ez hihetetlen.. eszem-f@szom megáll.. Ez hogy a fenébe lehet? Leordítanám az ilyen szülők fejét a francba úgy hogy utána csak salátát és csirkemellet mernének venni.. küldd őket hozzám izibe!
Vagy adj csak egy e-mail címer, Táplálkozás-gyermekvédelmi-harcművész írásbeli vérontásra készül.
2013. jún. 6. 23:08
Még nagyon fiatal vagy simán felépítheted még a jövőd. érettségivel lehet hogy a tescoban kapsz munkát, de ha a szüleidnél laksz akkor telne normális kajákra plusz kondi bérletre meg mindenre. beadsz x ezer forintot a rezsibe a többit magad oldod meg. Amit kapsz csokit, meg kekszet azt el is lehet ajándékozni például nem kell megenned. Járj el szórakozni, bulizni, ismerkedni. Attól hogy még kövér vagy lehet barátnőd is, vagy barátod is nem tudom fiú vagy lány vagy, de találhatsz párt magadnak ha jó a belső tulajdonságod. Én 130 kilós voltam, 19 évesen. Lett egy helyes barátnőm aki segített abban hogy lefogyjak és legyen több önbizalmam. Nálam nem voltak gondok a családban egyszerűen imádtam nassolni. De leszoktam róla, a barátnőm sokat segített, már 100 kiló körül vagyok 21 évesen, és simán bírom a terhelést, jobban megy a munka is, és jobban is érzem magam. Motiváció is megvan hozzá, boldog is vagyok, vannak barátaim akik eddig is voltak de a munkahelyemen sok új barátra tettem szert, van egy nagyon szép barátnőm aki törődik is velem. A szüleim is törődtek velem az igaz de nem jöttek velem sportolni vagy valami és ez volt a hiány a társaság, egyedül a kondi terembe rossz volt csak pár olyan ember volt akikkel váltottam pár szót de nem volt az igazi. Barátnőmmel úsztunk, tornáztunk, bicajoztunk a mai napig is ezeket csináljuk és jó minden. testvérem sincs akivel tornázhattam volna.
2013. jún. 6. 23:13
14/24 anonim válasza:
Szia!
Nagyon sajnállak,a helyzeted miatt,de ne aggódj egyszer úgyis véget érnek a nehéz időszakok.
Én tudok néhány oldalt,ahol találhatsz munkákat:
[link]
[link]
[link]
[link]
Ezeken az oldalakon regisztrálhatod magad,állásajánlatokat kaphatsz,jelentkezhetsz online is munkákra:)
2013. jún. 6. 23:15
15/24 A kérdező kommentje:
Na mind1, hnapi étrend:
tojásrántotta+ ZÖLdségek
suliban: eper,alma,banán kis kockákra felvágva
suli után: kb. 1-1.5 óra edzés futás,erősítés
utána hazaérek, zöldségek,eper,sonka
szerencsére a nagyszüelim kisegítettek zöldséggel meg eperrel banánnal..jó,hogy van saját kertjük..ennyi a szerencsém
Ez viszont mintaszerű. Így tovább!
2013. jún. 6. 23:28
elég gyorsan le tudsz fogyni, ha nem eszel meg semmi gabonát, cukrot, lisztet, kekszet, meg ilyesmit, főleg ha csak ez van otthon:DD miért nem vehetsz csoki helyett tojást v májat, vmi olcsó húst?
2013. jún. 7. 00:35
2013. jún. 7. 03:48
Ez tuti kamu kérdés. Még egy 2 évest sem lehet azzal etetni amiel csak akarod, ha ő NEM KÉRI! Nem még egy 17 évest...
2013. jún. 7. 04:01
20/24 anonim válasza:
Szard már le h kövér vagy, jobb 40 évig csokin élni mint 80evig zelleren.
2013. jún. 7. 04:17
Kapcsolódó kérdések: