Dagadt szerencsétlen vagyok mit tegyek?
erőszakkal belédtömik? nem kell elfogadni
gondolom ha stressz van otthon eszel, ez így nem jó.. írjál privit, ma már nem, de holnap szívesen beszélgetnék veled :)
Jaj dehogy van el*aszva, nyugi!! Hány éves vagy?
Figyelj, tudom, hogy rossz túlsúlyosnak lenni, lekorlátoz mindenben, és nagyon nehéz belekezdeni, DE!
Legyen akaraterőd, gondolj arra, hogy a csokievés csak kényszer, rossz szokás.. és hogy a lemondások, az erőfeszítések eredményesek lesznek.. ha tudod mit szeretnél (lefogyni) tegyél is érte, nem lesz könnyű, de megéri! Mennyivel jobb lesz, jó kedvűnek lenni, sikeresnek stb.
Hány kg. vagy? Ha gondolod segíthetek tippeket adni!
ja 17 vagy, nem láttam még a kommentet, mikor írtam :)
Ha fűre van pénzed, akkor rendes ételre miért nem?
Figyelj segíthetek összeállítani egy költségkímélő étrendet!
Mellesleg suli mellet valami alkalmi munkát vállalhatsz esetleg, az hozhat plusz bevételt.
szar lehet,
próbáld ki azt hogy mindig felajánlod hogy elmész a boltba és akkor magadnak csoki helyett tudsz venni amit te akarsz
ne legyél makacs, segíteni próbálunk.. mindig van egy kiskapu.. ha fűre van pénz rendes kajára miért nincs?
2. diákmunkán gondolkoztál már?
Én 16 éves korom óta dolgozom suli mellett, és majdnem kitűnő voltam gimiben, most meg egyetemista vagyok.. nem lehetetlen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!