Hogyan fogyjon le egy gyenge, béna na jó tehát egy szerencsétlen?
Ha nem akarsz javítani a helyzeteden, akkor mi mégis mit mondjunk?
Vicces egy lény vagy te...
Nem baj, ha nem mész orvoshoz, ugyanis ő is csak akkor tud segíteni, ha te is akarod, de mint látszik, nem akarod. Akkor meg? Akkor maradj úgy, ahogy vagy.
Na, nyomás a hűtőhöz.
nem feltétlenül kell orvos. egy jó barátnő/barát is megteszi. ha van olyan ember, aki hatással tud lenni rád, akkor annyi a dolgot, hogy segítséget kérsz tőle. aztán majd ő ösztönözni fog téged, majd végül beadod a derekadat, és rájössz, hogy milyen jó érzés, amikor egészségesen étkezel, vagy csinos vagy egy ruhában..:) ne légy depressziós, nem szabad:) engem is mindig megkísért ez az állapot/érzés, de sikerül a fejembe erőszakolni a tiltást:D
remélem sikerül túltenned magad a mostani szomorúságodon!:)
Ne vesd meg magad ennyire :)
Csak egy kicsi akaraterő kell. Én is el vagyok hízva.. egy ideig engem sem érdekelt hogy mit eszek, de aztán "felvilágosodtam" és elkezdtem törődni az alakommal. Én megengedhetném magamnak hogy orvoshoz menjek, dehát az a helyzet, hogy én utálom őket, nem érzik át a helyzetemet, állandóan csak azzal jönnek hogy milyen rohadt kövér vagy foggyá' má le..
Nyár óta minden nap tornázok otthon, nem sokat, csak egy fél órát. Youtube-on rengeteg tornázós videót találsz. Továbbá csökkentettem a kaja bevitelemet, nem vacsorázok, és ha úgy érzem hogy éhes vagyok, de még nem jött el a kajaidő, iszok egy pohár vizet. Ez általában segít. Jah, ne legyél mohó amikor eszel. Egyél lassan, úgy jobban megérzed hogy mikor jön el az a pont, hogy jól laktál és már nem fér beléd több étel.
Sok sikert! :)
Van egy ilyen pszichológiai betegség, félelem a sikertől. Az ember a még megérdemelt eredményeit is elbagatellizálja, a sikereit a véletlennek tulajdonítja, érdemtelennek tartja magát rá. Sajnos ez gyermekkori rossz nevelés eredménye. Valószínűleg egy kemény szülő áll a háttérben, aki nem adta meg a kellő biztatást, sőt önbizalomromboló kijelentéseket tett (te nem vagy elég jó, sosem vagy elég jó, sosem vagy elég kitartó, sosem csinálod ezt meg azt). Egyszóval: önbizalom hiányod van.
A megoldás: először is rendezd kapcsolatod szüleiddel. Bocsásd meg bűneiket. Akkor is, ha esetleg már nem élnek. Aztán mondogasd minden nap magadnak: szeretem magam! Hangosan! A tükör előtt! Akár százszor egy nap! Szépen lassan visszatér majd a porig rombolt önbecsülésed. Elkezdesz majd jól öltözködni, törődni magaddal, minőségi kajákat enni stb. Rendbe jön az életed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!