Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 50 év 82 kiló 172 cm, mit...

50 év 82 kiló 172 cm, mit tanácsolnátok mennyit fogyjon, és milyen mozgást kezdjen el?

Figyelt kérdés
Karácsonyra szeretném megvenni neki a norbi 50+ dvd-jét, jó lenne, ha elkezdene egy könnyedebb tornára mozogni, mert aggódom miatta, jó lenne, ha fogyna még egy kicsit! Ti milyen tornát tudnátok még ajánlani neki? Táplálkozásban mit tanácsolnátok neki? Már nem eszik fehér kenyeret, és nem használ cukrot, ami szerintem mindkettő jó döntés, csak egy kis mozgás hiányzik ezek mellé!
2011. dec. 6. 17:31
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem jó ötlet a dvd, biztosan jól és szakszerűen összeállított mozgásprogram van rajta.

Úgy gondolom, hogy ha egy 15 kg. lemenne, nem lenne rossz. Több időre lesz szükség, mint egy 20 évesnek, mert 50 éves korban már lassul az anyagcsere. De fél év alatt, ha okosan étkezik, meg tudja csinálni. Igen, nagyon jó döntést hozott az illető, már sokat tett az egészségéért.

Mozgásnak egy jó kiadós séta is megteszi eleinte.

[link]

Itt vannak nagyon kezdő tornasorozatok 50 és felettieknek. Meríthetsz ötletet.:)))

2011. dec. 6. 17:44
 2/3 anonim ***** válasza:

nem tudom, kiről van szó (anyukád esetleg?), de szerintem ne ronts ajtóstul a házba. Persze jó lenne, ha leadna 10-15 kilót, de ha ő ezt még nem ismerte fel, vagy nem akarja, akkor még sértődés is lehet belőle, hogy ilyen ajándékot veszel neki.

persze ha tudod, hogy szeretné, akkor nyugodtan vedd meg neki :)

2011. dec. 7. 12:22
 3/3 A kérdező kommentje:
Már fogyott 13 kilót, csak azzal, hogy a kenyeret, és a cukrot kidobta a konyhából! Nagyon büszke vagyok rá, én már 8 éve nem eszek ilyeneket, és rájött ő is, hogy semmi szükség nincs rá. De a mozgás nagyon hiányzik még az életéből. Igen még szeretne még minimum 5 kilót leadni, arra gondoltam, hogy ezzel lehet, hogy a stagnálást egy kicsit ki lehetne billenteni. Akár tornázok vele együtt is, a saját mozgásom mellé, nagyon szeretnék neki segíteni, számomra ő az egyik legfontosabb ember az életemben.
2011. dec. 7. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!