50 év 82 kiló 172 cm, mit tanácsolnátok mennyit fogyjon, és milyen mozgást kezdjen el?
Szerintem jó ötlet a dvd, biztosan jól és szakszerűen összeállított mozgásprogram van rajta.
Úgy gondolom, hogy ha egy 15 kg. lemenne, nem lenne rossz. Több időre lesz szükség, mint egy 20 évesnek, mert 50 éves korban már lassul az anyagcsere. De fél év alatt, ha okosan étkezik, meg tudja csinálni. Igen, nagyon jó döntést hozott az illető, már sokat tett az egészségéért.
Mozgásnak egy jó kiadós séta is megteszi eleinte.
Itt vannak nagyon kezdő tornasorozatok 50 és felettieknek. Meríthetsz ötletet.:)))
nem tudom, kiről van szó (anyukád esetleg?), de szerintem ne ronts ajtóstul a házba. Persze jó lenne, ha leadna 10-15 kilót, de ha ő ezt még nem ismerte fel, vagy nem akarja, akkor még sértődés is lehet belőle, hogy ilyen ajándékot veszel neki.
persze ha tudod, hogy szeretné, akkor nyugodtan vedd meg neki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!