Szerintetek fogyjon, vagy maradhat ilyen?
Sajnos nem kell hozzá 15 év. Én is kb. ilyen adatokkal rendelkeztem 13 évesen, tök arányos voltam, bejöttem a pasiknak, feszes, nagy cickók, stb.
Most 25 évesen 85 kilósan küzdök a kilók ellen és szenvedek.
Tini korában még változik, sokkal rugalmasabb, mind a bőre, mind a szokásai. Nem mondom, hogy fogyjon, de most kell elkezdenie odafigyelnie, mert különben 30 éves korára simán lesz 90 kiló, 40 évesen meg 100...
Nem hinném, hogy drasztikus fogyókúrára lenne szükség, de figyeljen oda, egyen egészségesen, és mozogjon. Akkor nem csúszik ki a kezéből a súlya.
Egy kis hasizom(a többi mellé), és laposabb lesz, de fontos a szinten tartás, ha lelaposodott a hasa, az csak akkor marad olyan, ha folyamatosan tesz érte egy keveset.
A modelleknél a méretek számítanak:derékbőség, csípőbőség, combkerület... mert van egy szabvány, amire készülnek a ruhák..., de van egy csomó olyan(mondjuk fehérnemű) modell, akiknél már nem annyira mérvadók ezek a szabvány méretek. De ezt egy modellügynökség jobban meg tudja mondani.
Köszönjük a válaszaitokat! :D
Ő 29es nadrágokat hord..de van hogy rámegy egy 28as is :D szerintem ez pont jó ilyen korban! :)
Mindenesetre ne engedd neki, hogy úgy járjon mint én. Pont ma gondoltam vissza, emlékszem mikor azt gondoltam semmi baj, de azért 70 fölé nem kéne menni. Semmi baj, de azért 75 fölé nem kéne menni. Ekkor kezdte el apám mondogatni, hogy 80 kiló vagyok, én meg vérig voltam sértve. Akkor jött, hogy jó mindegy, csak 80 fölé nem szabad menni.
85-nél döbbentem rá, hogy bakker a következő 90 lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!