Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek fogyjon, vagy...

Szerintetek fogyjon, vagy maradhat ilyen?

Figyelt kérdés
Húgom 13 éves, 172 cm magas és 70 kg! nem látszik rajta hogy 70 kg lenne. eloszlik rajta a felesleg,és már sokat fogyott de a hasán még látszik azért egy kis háj...Hány kgot kéne még fogynia??Ha jár zumbára,fut,gyalogol napi 5x étkezik kisadagokban lefogyhat és lehet ideális alakja??? Akár még Modell is lehetnee? szeretne fogyni még,de szerintem igy is csinos...jol állnak neki a csőfarmerek..pedig egy 70 kgos lányon nem állna jol ha nem lenne magas..de őaz és a lábai is vékonyak csak a hasával van baja. VÁlaszoljatok rá! :) Köszi ^^
2011. szept. 28. 11:48
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
ja és széles a csipője, ami szerintem nagyon szexyn állna neki ha kisebb lenne a hasa...szerintetek is??
2011. szept. 28. 11:50
 2/12 anonim ***** válasza:
?! 13 évesen ne fogyózzon, hanem egyen kiegyensúlyozottan és változatosan, és sportoljon. Ami most szép, az 15 év múlva löttyedt és hájas lesz, de ha sportol, akkor feszes marad, és édes mindegy, hány kiló.
2011. szept. 28. 12:01
 3/12 anonim ***** válasza:

Sajnos nem kell hozzá 15 év. Én is kb. ilyen adatokkal rendelkeztem 13 évesen, tök arányos voltam, bejöttem a pasiknak, feszes, nagy cickók, stb.

Most 25 évesen 85 kilósan küzdök a kilók ellen és szenvedek.

Tini korában még változik, sokkal rugalmasabb, mind a bőre, mind a szokásai. Nem mondom, hogy fogyjon, de most kell elkezdenie odafigyelnie, mert különben 30 éves korára simán lesz 90 kiló, 40 évesen meg 100...

Nem hinném, hogy drasztikus fogyókúrára lenne szükség, de figyeljen oda, egyen egészségesen, és mozogjon. Akkor nem csúszik ki a kezéből a súlya.

2011. szept. 28. 12:58
 4/12 anonim ***** válasza:
a "húgod" tegyen le a modellkarrierről ilyen paraméterekkel
2011. szept. 28. 13:09
 5/12 anonim ***** válasza:

Egy kis hasizom(a többi mellé), és laposabb lesz, de fontos a szinten tartás, ha lelaposodott a hasa, az csak akkor marad olyan, ha folyamatosan tesz érte egy keveset.

A modelleknél a méretek számítanak:derékbőség, csípőbőség, combkerület... mert van egy szabvány, amire készülnek a ruhák..., de van egy csomó olyan(mondjuk fehérnemű) modell, akiknél már nem annyira mérvadók ezek a szabvány méretek. De ezt egy modellügynökség jobban meg tudja mondani.

2011. szept. 28. 13:18
 6/12 csokissüti002976 ***** válasza:
Én 175 centihez 73-78 kg vagyok, és nem kövér, szerintem, pedig nem csupa izom. Van rajtam felesleg egy pici, max 5-6 kg. Szóval szerintem nem kell parázni. Meg majd ha Ő változtatni akar, akkor változtat.
2011. szept. 28. 15:33
 7/12 csokissüti002976 ***** válasza:
ui.: én állítólag jól állnak a csőfarmerek. :D És 30-ast hordok.
2011. szept. 28. 15:35
 8/12 A kérdező kommentje:

Köszönjük a válaszaitokat! :D

Ő 29es nadrágokat hord..de van hogy rámegy egy 28as is :D szerintem ez pont jó ilyen korban! :)

2011. szept. 29. 06:24
 9/12 anonim ***** válasza:

Mindenesetre ne engedd neki, hogy úgy járjon mint én. Pont ma gondoltam vissza, emlékszem mikor azt gondoltam semmi baj, de azért 70 fölé nem kéne menni. Semmi baj, de azért 75 fölé nem kéne menni. Ekkor kezdte el apám mondogatni, hogy 80 kiló vagyok, én meg vérig voltam sértve. Akkor jött, hogy jó mindegy, csak 80 fölé nem szabad menni.

85-nél döbbentem rá, hogy bakker a következő 90 lesz!

2011. szept. 29. 10:36
 10/12 A kérdező kommentje:
az egy dolog hogy te híztál,nem kell egyből másnak is oylannak lenni... de ő nem fog...mert egyre csak magasabb és magasabb igy fogy is és nem rakodnak rá a kilók...és nemis zabál ugy hogy hizzon annyit amennyit te!
2011. okt. 1. 08:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!