Hogy fogyjon le a hasam?
Figyelt kérdés
A hasamon kívül mindenhol jó alakom van . Milyen módszerrel próbáljak fogyni , ha lusta vagyok haspréseket csinálni? Valami egyszerű , de hatásos módszer kellene.2011. júl. 19. 13:32
1/4 anonim válasza:
Nincsen lokális fogyás!Nem fogynod kellene hanem erősíteni a hasizmodat.Amúgy jó lenne a felülés ha csinálnád,ja és diéta és szálkásítás alatt semmihez nem lehet azt mondani hogy "lusta vagyok",meg kell csinálni.Valamit valamiért.
Kitartás!
2/4 anonim válasza:
miért nem keresel vissza a régebbi kérdésekre ahelyett, hogy századjára teszed fel ugyanazt?
csak egy helyről NEM LEHET fogyni. mellesleg sportolás nélkül úgy egyáltalán se lehet, max ha nem eszel akkor összeszottyadsz.
3/4 anonim válasza:
Ugyanez a helyzet velem is.Csak a has nagy.(nem is értem miért)
Egyszerűen nincs energiám sportolni, így már ezeken az alakformáló, zsírbontó kezeléseken gondolkodom, de elég drága.
4/4 anonim válasza:
Pedig mozogni kell a lapos hasért, viszont nem épp haspréseket kéne csinálni. Mint mindenki másnál, nálad is lehetetlen a helyi zsírégetés (illetve van, de ebbe ne menjünk bele mert több 100 soron kéne magyarázni, hogy van de végülis nincs, legyen annyi elég, hogy van, de annyira elhanyagolható, hogy nincs)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!