Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek fogyjon, vagy...

Szerintetek fogyjon, vagy maradhat ilyen?

Figyelt kérdés
Húgom 13 éves, 172 cm magas és 70 kg! nem látszik rajta hogy 70 kg lenne. eloszlik rajta a felesleg,és már sokat fogyott de a hasán még látszik azért egy kis háj...Hány kgot kéne még fogynia??Ha jár zumbára,fut,gyalogol napi 5x étkezik kisadagokban lefogyhat és lehet ideális alakja??? Akár még Modell is lehetnee? szeretne fogyni még,de szerintem igy is csinos...jol állnak neki a csőfarmerek..pedig egy 70 kgos lányon nem állna jol ha nem lenne magas..de őaz és a lábai is vékonyak csak a hasával van baja. VÁlaszoljatok rá! :) Köszi ^^
2011. szept. 28. 11:48
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én nem mondtam, hogy másnak is olyannak kell lennie, pont azt mondtam, hogy vigyázzon nehogy úgy járjon mint én. Hidd el 12 év alatt nem olyan nagy művészet felszedni 15 kilót. Még csak zabálni se kell hozzá, aki hajlamos hízásra arra észrevétlenül felcsúszik. És aki 13 évesen 70 kg az bizony hajlamos hízásra. Nem kell fogyókúráznia, csak tisztában lennie a tényekkel, és vigyáznia magára.

Sportol egyébként bármit?

2011. okt. 1. 08:11
 12/12 A kérdező kommentje:

érteeeeem!

igen .szokott futni, táncolni(ha ez sportnak számit), zumbázni,biciklizni, és majd lehet beiratkozik egy kosárlabda csapatba! :)

2011. okt. 1. 08:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!