Miért van ilyen szerencsétlen alkatom?
Amióta fogyózom az amúgy is pici melleim még jobban összementek:( A hasam lapos,széles a csípőm,viszont a lábaim nagyon vastagok,a fenekem nagy és hájas,és hiába futok,úgy veszem észre,hogy csak vastagabbak lettek a lábaim.Mostmár felül teljesen lapos vagyok,alul meg egy víziló.
18/L
Dettó ilyen alakom van. Mondjuk én mindig is kis melleket szerettem volna, szóval nekem ez tetszik, jó így. Viszont a csípőm nekem is akkora mint egy ház, és a combjaim is olyanok mint egy gigantikus farönk... Én is fogyózom. És arról a kis kiugró hájról, ami a csípőn van, ne is beszéljünk. Gusztustalan. Nekem ugyan van még egy kis hasam, de lemegy az pár napon belül.
Sajnos ezen semmi sem segít. Nyomorék alak. :/ átérzem.
A futással és egyéb lábat erősítő sportokkal vigyázz, sőt a sportokkal általában, mert nagyon vastagítanak... engem is. :/ A felülések azok viszont jók!
18L
Előrebocsátanám, hogy nem értek a fogyókúrákhoz, viszont régebben futottam sokat, sportszerűen.
A futástól nem lesznek vékonyak a lábaid, max izmosabbak.
Évekkel ezelőtt abbahagytam a rövidtávfutást, mégis jóval vastagabbak a lábaim - főleg a combjaim - mint másoknak.
Pedig azóta nagyon elkényelmesedtem, már focizni sem járok.
26F
Biztosan lehet vékonyabb is, főleg ha most relatíve sok rajta a zsírszövet. De emellett fejlődik az izom is, egyén- és táplálkozásfüggő, hogy mennyire.
De biztosan vannak itt akik nálam jobban értenek a témához, jobb lenne ha ők adnának tanácsot, vagy mondanának véleményt. :)
Köszönöm:)
Hogyan egyek,hogy ne izmosodjon nagyon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!