Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért van ilyen szerencsétlen...

Miért van ilyen szerencsétlen alkatom?

Figyelt kérdés

Amióta fogyózom az amúgy is pici melleim még jobban összementek:( A hasam lapos,széles a csípőm,viszont a lábaim nagyon vastagok,a fenekem nagy és hájas,és hiába futok,úgy veszem észre,hogy csak vastagabbak lettek a lábaim.Mostmár felül teljesen lapos vagyok,alul meg egy víziló.

18/L

2012. márc. 10. 16:09
 1/6 anonim ***** válasza:

Dettó ilyen alakom van. Mondjuk én mindig is kis melleket szerettem volna, szóval nekem ez tetszik, jó így. Viszont a csípőm nekem is akkora mint egy ház, és a combjaim is olyanok mint egy gigantikus farönk... Én is fogyózom. És arról a kis kiugró hájról, ami a csípőn van, ne is beszéljünk. Gusztustalan. Nekem ugyan van még egy kis hasam, de lemegy az pár napon belül.

Sajnos ezen semmi sem segít. Nyomorék alak. :/ átérzem.

A futással és egyéb lábat erősítő sportokkal vigyázz, sőt a sportokkal általában, mert nagyon vastagítanak... engem is. :/ A felülések azok viszont jók!

18L

2012. márc. 10. 16:28
 2/6 anonim ***** válasza:

Előrebocsátanám, hogy nem értek a fogyókúrákhoz, viszont régebben futottam sokat, sportszerűen.

A futástól nem lesznek vékonyak a lábaid, max izmosabbak.

Évekkel ezelőtt abbahagytam a rövidtávfutást, mégis jóval vastagabbak a lábaim - főleg a combjaim - mint másoknak.

Pedig azóta nagyon elkényelmesedtem, már focizni sem járok.

26F

2012. márc. 10. 16:29
 3/6 A kérdező kommentje:
Hát ez nem jó hír.De én azt hallottam,hogy a sok futástól vékonyabbak lesznek a lábam,persze mellette diétázom is.Ha lemegy róla a háj,csak vékonyabb lesz nem?
2012. márc. 10. 17:02
 4/6 anonim ***** válasza:

Biztosan lehet vékonyabb is, főleg ha most relatíve sok rajta a zsírszövet. De emellett fejlődik az izom is, egyén- és táplálkozásfüggő, hogy mennyire.

De biztosan vannak itt akik nálam jobban értenek a témához, jobb lenne ha ők adnának tanácsot, vagy mondanának véleményt. :)

2012. márc. 10. 18:14
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm:)

Hogyan egyek,hogy ne izmosodjon nagyon?

2012. márc. 10. 19:24
 6/6 anonim ***** válasza:
Hű, nekem bejönne ez a test:P
2012. aug. 8. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!