Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerencsétlen izé vagyok (? )

Szerencsétlen izé vagyok (? )

Figyelt kérdés

Nem pont fogyókúra kérdés... de :

Mit tegyek, ha állandóan az evés jár a fejemben?? Hogyan térjek végre észhez? Segítsetek légyszi, én ezt már nem bírom. Am már egy hete rengeteget eszem sajna :(( Régen fogyóztam, de túl jól sikerült, azóta rendesen eszem nem híztam, de a rendes étkezés mellett éhes voltam, most még többet eszem...segítségggg :(

#nemigaz-.-"
2012. jún. 24. 19:59
 1/2 anonim válasza:
Egyél sok zöldséget és gyümölcsöt és igyál sok vizet, ez eléggé el tudja telíteni az embert annyira, hogy ne legyen éhes. Ilyen melegben még egyszerűbb is, hogy sokat igyál! Készíts répa chipset, gyümölcs tálat! Nekem bevált! :)
2012. jún. 24. 20:04
 2/2 anonim ***** válasza:
egyél! De valami vitamindúsat, vagy szedjél mellé még multivitamint, akkor van falásroham, ha egyszerűen kiürült a raktár - miből tartsa fenn magát? csóri szervezet inkább összekajál mindent, csak egy kis tápanyaghoz/vitaminhoz jusson, szóval vitamin vitamin és sok sok víz:)
2012. jún. 24. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!