Hogyan bírjátok a húsvéti étrendet?
Jól. Semmi differencia nincs a normálisan megszokott ételeimhez. Hús, zöldség, saláták. Édesség mellőzve.
Mi ebben a kibírhatatlan?
Pároméknál vagyok, nagy banzáj nincs.
Sonka, sonka hátán, tojás, ezek dögivel mehetnek nem hizlal, reggelire-vacsorára tökély, nem szénhidrát. Sütemény is van, abból épp egy falatka reggel és kész (gyümölcskenyér és kuglóf).
Az ebéd meg, ha olyan, akkor keveset eszem a szénhidrát dús részéből.
Nekem senki nem fog alávágni a fogyinak akkor se, megoldom valahogy, ha a fene fenét is eszik.
Pl. tegnap sajtos hús volt rizzsel, uborka salátával. Falat rizst ettem csak, javarészt saláta, hús minden mennyiségben. A levesből (karalábé) kikergettem a galuska nagy részét. Szombaton pácolt comb volt krumplival, én előre vettem zellert, abból készítettem magamnak pürét (simán kis vízbe megfőztem, sóval, majd turmix és kész).
Ma lasagne volt... na hát abból egy mini kocka és 4-5 uborka mellé, desszertnek alma-narancs, hogy ne haljak éhen.
Kis apróság, de ezekből adódik össze a fogyás. (- 18,5 kg eddig)
Szóval hajrá!
vmivel többet eszek, sütiből, csokiból jött igazából a plusz. mert a sonka, tojás, franciasaláta (még ha majonézes is), annyira nem para.
pár nap és ha visszaállsz a normális kajára, máris ugyanott leszel (max vízmegtartás lehet még a több szénhidrát miatt, egy hétig ne állj mérlegre, mert csak idegesíted magad :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!