155cm vagyok és 51.6kg Leszeretnék fogyni olyan 43-45kg nem várok hatást semmi bogyótól. Milyen étrendet javasoltok? (többi lent)
Általános étrendem
reggeli: kakaó,és zsömle
ebéd:gyümölcsleves,krumplipüré
és valami hús(csak csirkemellből)
vacsora: vaníliás tej meg kifli+vajkrém+sajt+párizsi
Szerintetek mit kéne változtassak??
Tornázni nem szoktam de szeretnék. Konditeremre nincs lehetőségem. Ezért valami tipp milyen tornát javasoltok
/hasról fogyni/
Hát az étrendedből egyedül a csirkemell a jó a többiről ne is beszéljünk. Mindent gyökeresen meg kell változtatnod az étkezésedben.
1,5-2g szénhidrát/kg naponta (cukros, lisztes dolgok ugranak, lehetőleg alacsony glikémiás indexű dolgok mehetnek, pl.: zöldségek)
2g fehérje/naponta (sovány hús, hal, tojásfehérje)
zsír 20-30g (ez már általában benne van az ételekben, étolaj formájában belekerül)
Köszönöm a válaszokat, igen megpróbálok változtatni hogy több gyümölcs és zöldség is kerüljön az étrendembe és bízok benne hogy sikerülni fog.
Még küldhettek válaszokat szívesen fogadom
Utolsó, a fehérjét remélem, elírtad..
Kedves kérdező! Az étrend jó, amennyire egy szimpla étrend jó lehet.. A vaníliás tejet azért kihagynám, ha az a bolti fajta, és nem házilag készített.
A hasad nem lesz laposabb, kisebb, ha felüléseket csinálsz, a zsír arányosan fogy (vagy nő).
A Fegyencedzést ajánlom! Otthon tudod csinálni, szinte semmi nem kell hozzá, biztonságos, és Rád van szabva!
Amúgy a súlyoddal szerintem sincs baj, de ha formásodni szeretnél, csak rajta! Hajrá! :)
Üdv: g.
4-es! Csak félig, lehet 3g is, igazából tudom hogy kéne, meg azt is tudom hogy 2-vel is simán fél kiló húst kéne ennie az napi 800ft környékén van, ezért lett a 2.
De szerintem az is elég lesz.
Hát.. Ha sportolni, edzeni fog, hogy fogyjon, akkor a 2g (!!) fehérje nagyon kevés.. Oké, szénhidrátból kevesebbet, de 2g.. Egy darab tojásban 5g körüli fehérje van, és az izmoknak kell, és jó a zsírcsökkentéshez is, azt nem tudom, miért kell szabályozni.
És igen, 800 ft, ez a szomorú része a dolognak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!