Ha 14 éves vagyok 158 cm és 52-53 kg az sok? Mindennap mozgok, és kevesebbet eszek, de leszeretnék még fogyni olyan 45-46 kg-ra szerintetek az jó?
szerintem annyira nem vészes a súlyod.
és a 45-46 kg az jó, bár majd te látod, hogy mikor érzed jól magad a bőrödben :)
Szia!
Várgyá, várgyál! Kevesebbet eszel? De mit eszel kevesebbet?
Egy magadfajta jány eszik reggel valami péksütit, müzlit vagy tejet, gyümölcsöt, joghurtot, ebédre menza kaját (tiszta szemét) aztán még valami kis joghurtos győri édest, kis csokit.. minimális húst, zöldséget.
Hát egy ilyen, minőségi tápanyagokban szegény étrendet még csökkenteni komolyan veszélyes. Ne csökkents, hanem a zöldségekre és a húsokra koncentrálj a fölösleges, hizlaló dolgok helyett (mint az édességek, kenyérfélék, péksütik, tejtermékek, krumpli, rizs..)
Húsokból, zöldségekből minden tápanyaghoz hozzájutsz, nincs bennük annyi méreganyag mint a gabonákban, tejtermékekben. Abszolút jó választások a te korodban is, de a nagyszüleid korában is.
Köszönöm a válaszokat! Majd cisnálok később képet,ha kell:)
Netről néztem edzéseket és azokból szoktam kb.fél óráig csinálni,hullahoppozok is meg suliban kézilabdázok heti 2x.
Igazából régebben nagyon sokat ettem,suliba menzás vagyok,de soha nemeszem meg max.levesből 2 kanál:S
Mostanában amit szoktam enni napi szinten az ebből áll:
Ha suli van:Itthon reggelire pl.egy müzli szelet vagy semmi,suliban nem tízóraizok,és nem is ebédelek,itthon meg este pl.gyümölcöst szoktam enni,szóval egy nap kb.eszek egy müzlit meg néha levest és gyümölcsöt :)
Ugye ez összehasonlítva a sok zöldséggel és hússal, amit én írtam látszik a különbség.
Ennyi a probléma :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!