Leszeretnék fogyni, dehogyan?
Figyelt kérdés
már fogyókúráztam 3 hónapja fogytam is 14 kilót,de abbahagytam és 1-2 kg vissza jött.mitcsináljak? 14 éves vagyok 173cm és 64 kg:)2012. okt. 30. 13:55
2/6 anonim válasza:
Nem azért, de nem hiszem, hogy kövér lennél. Van egy csomó lán yosztálytársam aki több mint 65kg és olyan 168cm. És nem kövérek. Én 170cm vagyok és 53kg. Igaz én is dagadtnak érzem magam. 16/L
3/6 anonim válasza:
hányjál sűrűn...barátod a középsőujjad.
4/6 anonim válasza:
"hányjál sűrűn...barátod a középsőujjad."
Erről mindig eszembe jutnak az "i stopped eating because you called me fat" féle gondolatok te felelőtlen állat
5/6 anonim válasza:
"14 éves vagyok 173cm és 64 kg:)" ezzel most dicsekszel?
6/6 A kérdező kommentje:
képzeld csak nem dicsekedek csak már olvastam ilyen kérdéseket és mindenki odaírta hány kiló. hány cm és hány éves.
2012. nov. 3. 17:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!