Leszeretnék fogyni. Valami jó, hasznos fogyókúra?
Le szeretnék.
Hasznos fogyókúrák nincsenek, a fogyókúrák hatása az, hogy elolvasod őket, látogatottságot generálsz egy oldalon (megveszel egy újságot, elolvasod) és a látogatottság után fizetnek a weblap, újság stb. tulajdonosának a reklámozók. Ennyit tudnak a fogyókúrák, nézettséget generálnak.
Táplálkozásban csupán kerüld a tejtermékeket, lisztes cukros dolgokat. Egyél hústokat és zöldségeket! halat, tojást, kolbászt...
Van jó hasznos módszer, kettő is.
TESTMOZGÁS és DIÉTA. Képzeld, már 2000 éve működik.
Az alibidiéták meg nem.
Ugyan olyan hatása van mint a fehér kenyérnek. Elhanyagolhatóan alacsonyabb a vércukor emelő hatása, de ugyan olyan/vagy magasabb az inzulinszint emelése.
Gluténtól, lektinektől hasznos lenne tartani, de hát mindenkinek a maga döntése. De legalább tájékozódjunk hogy miért írom mindenkinek ezt :)
Szia!
Ha gondolod, nézd meg a facebookon tegnap indult Alakreform Ancsa oldalt. A nő életmódváltásba kezdett és a mindennapjait posztolja: mit evett, mit edzett. Mondjuk csak tegnap kezdte, de hátha sikeres lesz.
Gondoltam jó lehet neked inspirációnak, "társnak" a fogyásban.
Nagyon szurkolok nektek!
Ancsa
"3. NAP
Reggeli 500KCal: Jó reggelt szelet tejjel.
Ebédre dupla hambi jön ami UPDATE :)"
Ez egy sóbertfan, tudatlan szerencsétlen önértékelési gondokkal küszködő nő, aki nagyon sz.arul eszik.
Én nem ajánlgatnám az agymenéseit, amíg szakértők is élnek a földön..
Ha jól olvasom, nem írja azt, hogy kövessék az emberek, hogy mit csinál. Ő így próbálkozik. Majd később derül ki, hogy szarul csinálja -e. Ha igen, úgyis belebukik. Ha nem, akkor az elgondolkodtató lesz. Ránézek majd 2 hónap múlva.
A kérdezőnek pedig azt a tanácsot adnám, hogy járjon utána ő maga, mi a fogyás titka, de lehetőleg ezt ne divatlapokból, pletykalapokból gyűjtse. Pl nézze meg, hogy a testépítők hogyan vélekednek a fogyásról, viszont az ne felejtse el, hogy ő nem testépítő akar lenni és ezért nem kell követni a csakrizscsakcsirkemell -szerű étrendet. Kívánom, hogy sikerüljön lefogynod.
Jó.. én nem tudok megalkuvó lenni, ha valaki hülyeséget csinál ami veszélyes, megtévesztő vagy káros, akkor vagy összevarrom a szám vagy szólok.
Akinek a Jóreggeltre és a tejre futja, nem kizárt hogy veszít a testtömegéből, de a testzsírját úgy sem méri, a legjobb zsírosító kajákkal is lehet fogyni csak nem zsírt.
Itt van az elhízásról, nem testépítő hanem orvos szemmel írás. Én nem koptatom a billentyűket tovább.
Szia! Bár azt írtad, hogy nem koptatod a billentyűzetet tovább, kíváncsi lennék arra, hogy szerinted milyen esetben használja fel a szervezet a zsírt energiának. Vagyis mikor van az, amikor nem a glikogén és vele nem a víz ürül ki a szervezetből, hanem a bőr alatti zsír.
Köszönöm szépen válaszod.
Remélem ezzel a kérdéssel segítem a Kérdezőt is.
Nem, túlzás volt a nem koptatás.. nem az enyém ugyanis.
Lipidekből, aminosavakból állandóan szintetizálódik glükóz, ha nem emeljük meg az inzulin szintünket. Tehát normál táplálkozás mellett (lowcarb, tejmentes) fogy a zsírunk, amíg a természetes mennyiséget el nem érjük. Létezik egyensúly a testzsír arányban, rengeteg természetesen élő ember törzsnél meg lehet figyelni ezt. Ők nem fogyasztanak keményítő forrást, legfeljebb minimálisat hajtásokból, rügyekből, zöldségekből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!