Ti hogy "bírjátok ki" édesség nélkül?
Figyelt kérdés
Mármint hogy veszitek rá magatokat hogy ne egyetek olyasmit ami hizlal. Nem vagyok túlsúlyos, csak szeretnék leadni 1, max. 2 kilót és hiába határozom el hogy nem eszek édességet, stb. valahogy mindig arra jutok hogy ennyi kcal ide, vagy oda nem számít. :D2013. febr. 10. 18:28
1/8 anonim válasza:
NAgyon nehezen. Én úgy csinálom, hogy ha előttem van, nem mondok nemet( anyu sütit süt, koleganőmnek szülinapja van, stb), de én magamnak sosem csinálok, sose veszek csokit stb. Szóval csak akkor eszek, ha épp úgy adódik. Ez így elég jól működik.
2/8 anonim válasza:
Alapvetően nem vagyok édesszájú, viszont ezenkívül elég az a tudat is, hogy a keserű csokoládén kívül aligha tudok olyan édességet, amelynek jó tápanyag értéke legyen.
3/8 mosolyogj! válasza:
ajjj hát az nehéz szokott lenni... rövid távon működik az ha eltereled a figyelmed valamivel, de szerintem nem igazán jó... kiegyensúlyozottabb ha ritkán eszel egy kicsit, nem kell teljesen lemondani róla...
4/8 anonim válasza:
Nagyon nehezen, nem is bírom édesség nélkül :) az lehet a megoldás, ha magadnak nem veszel édességet, vagy ha édességre vágysz egyél gyümölcsöt helyette. Vagy étcsokit ha nem birod sehogy se. Abból elég pár kocka is.
5/8 anonim válasza:
Az előbb már nagyon nem bírtam és vetem egy sima natur joghurtot és kevertem bele egy kis cukormentes házi szilvalekvárt. Finom volt:)
6/8 anonim válasza:
úgy hogy eltökélt vagyok :) na meg úgy hogy napi 1 kocka 70-90%-os étcsokit szoktam enni vagy gyümölcsöt. ráadásul amióta eszem elég zsírt és szedek magnéziumot,nem vagyok annyira kívánós,elég ennyi édesség is
7/8 anonim válasza:
Na pont ezért iszom én a fehérje turmixot, 2,5 dl vízben elkeverem a porocskámat és olyan szépen megszünteti az édességhiányom.
8/8 anonim válasza:
Nem megyek édesség közelébe.Itthon nincs semmilyen csokika,vagy kekszike,még cukor sem.Szóval ha akarnám sem tudnám magam rávetni ilyesmire.Nem veszek ilyen dolgokat,ennyi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!