Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan bírjátok a húsvéti...

Hogyan bírjátok a húsvéti étrendet?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 1. 10:21
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
nehezen...én is emberből vagyok..már két kilót felszedtem..
2013. ápr. 1. 10:28
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Mit kell birni rajta? :D ugyanazt eszem mint eddig annyi különbséggel hogy vettem 30 dkg jó minöségű sonkát 10dgk x1 nap és azt nem szoktam, de be van irni mint plussz kalória. ennyi. Semmilyen édességet nem eszek ilyenkor se nem fogom az eddigi "munkámat" elba.. ennyi.
2013. ápr. 1. 10:56
 3/14 A kérdező kommentje:
Na igen, könnyebb annak, aki saját magának állítja össze az napi menüt.
2013. ápr. 1. 11:02
 4/14 anonim ***** válasza:

#3: Valóban.

Húsvétkor is csak az van, amit én akarok, kivéve az anyóstól kapott tábla csokit és csokinyuszit, de azokat már megettük, süti tetején :) Már a tábla egy részét, a nyuszit külön ettem meg, tojáslikőrös volt :) Épp elegem volt a sok táplálékkal kapcsolatos infóból, meg a hóból, úgyhogy könnyen kompromittálható voltam.

(Úgyis mindegy, én ugyanúgy tartam a súlyomat bármilyen étkezéssel, amire képes vagyok.)

2013. ápr. 1. 11:09
 5/14 anonim ***** válasza:
Becsúszik egy kis tepertős pogi, mert azt imádom és csak ünnepekkor eszek, de amúgy ugyanazt eszem, amit máskor szoktam. Hús, sonka, saláta, tojás.
2013. ápr. 1. 11:39
 6/14 anonim ***** válasza:
miert kellene tobbet enni mint idáig? husvet elején eleve bojt volt, kevesebbet ettem mint eddig, szomat estétol meg ugy eszek mint eddigis, nemkell tullépnem a 1200kaloriamat, hisz joforman sonkat meg tojast eszek tormával, es nagyon is jol lakok..sutemeny meg már nem fér belém ha normalis kajaval tele vagyok
2013. ápr. 1. 11:49
 7/14 anonim ***** válasza:
50%

"könnyebb annak, aki saját magának állítja össze az napi menüt"

Üres kifogás!

Enni is helyetted esznek talán?

A tipikus húsvéti menü egyáltalán nem gáz. Tojás, sonka... mindkettő remekül illik a diétához. Édességeket meg most se kötelező enni.

2013. ápr. 1. 12:06
 8/14 anonim ***** válasza:
4000 kalória körül ettem szombaton, meg vasárnap, pedig 800-at szoktam. Mától visszatértem a normális ételre, de sajnos, nem én készítettem a reggelit, szóval az 400 kalóriás lett. Szóval az ebédem is, meg a vacsim is 200 kalóriás lehet a mai napon. A többit meg nem sajnálom. :)
2013. ápr. 1. 12:23
 9/14 anonim ***** válasza:

#7: Márpedig igenis sokaknak könnyebb, ha nincs csábítás, ez tény.

Nálam speciel se sonka, se tojás nincs (van 3, de azok modellek, nagyon érdekesen pöttyözöttek), a szomszéd tyúkjai sem tudnak akármennyit tojni, s főleg ilyenkor nagy rájuk a kereslet. Viszont csokis sütire vágyom, pedig arra azóta nem, hogy elhagytam a lisztet. Ez nem gond, nem tart örökké és amikor épp igen, akkor sem zabálom tele magam.

2013. ápr. 1. 12:38
 10/14 A kérdező kommentje:
Nálunk nem azok a szokások, mint Magyarországon, és anyukám extrazsírosan, majonézesen csinál mindent sajnos. Ez ellen nem tudok mit tenni, próbáltam már mondani, hogy készítse kevesebbe olajjal/zsírral a dolgokat, de ők nem szeretik a "száraz ételeket", azt "így kell, hagyományosan" . És minden kaja így néz ki. Sőt még nyers zöldség/ gyümölcs sincs, mert fel vannak dolgozva. Ja és a cukorról ne is beszéljünk. Nálunk ilyenek az ünnepek. Más napokon nincs bajom, keveset vagyok itthon, anyuék is, dolgoznak, nem főznek ennyire nehéz ételeket, van nyersanyag(nyers zöldség- vacsira ez megy), gyümölcs reggelre, ebéd meg mikor, ki éhes készíti magának és ebédel.
2013. ápr. 1. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!