Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » MÁR ELEGEM VAN! Mindenki írja...

MÁR ELEGEM VAN! Mindenki írja hogy egyél csirkemellet az milyen jó! De hogyan egyem azt a csirkemellet?

Figyelt kérdés
Tehát csirkemellet csak natúran megsütve semmi fűszer semmi öntet? Mert úgy eléggé semmilyen íze van :( Tehát mondanátok jóízűen elkészített csirkemellet ami fogyókúrás is persze.
2013. febr. 9. 17:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Diétázom, disznót is eszem, nem a hús hizlal!

A CH-ra kell odafigyelni!

2013. febr. 9. 18:20
 12/16 anonim ***** válasza:
# 11- Helyes ! ;)
2013. febr. 9. 18:22
 13/16 anonim ***** válasza:

Whiskiskávé! Én 30g-os verziót ismerem innen a nagy részben és nem teljes mértékben.

Alap diéta alatt a klasszikus szálkásító diétát értem, a mesterséges zsírok viszont jogos, ebben egyetértek, de hidd el egy "fogyókúra" alatt senki nem lesz rákos, szerintem ez elhanyagolható ebből a szempontból, bár ha úgy vesszük a telített zsír is. De hosszú távon egyik se túl jó dolog.

2013. febr. 9. 18:23
 14/16 anonim ***** válasza:
angavalion- Ok, a 30-50 gramm lényegében nem nagy különbség, viszont a telített zsírokkal kapcsolatos állításodat megcáfolnám, ugyanis a telített zsírok rossz hírneve valójában hamis állítások miatt jött létre. A napokban gondolkoztam azon, hogy az erről szóló dokumentumfilmből kiírom az adatokat, amelyek erre vonatkoznak, és valószínűleg erre ma este sor is fog kerülni. Már csak azért, hogy vizsgáljuk meg alaposabban is, hogy valójában mennyit tudunk az " egészséges ", illetve " egészségtelen " - nek titulált zsírokról.
2013. febr. 9. 18:32
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem muszáj csirkemellet enni, én em szeretem, túl száraz. Ha csirke, akkor comb, azt kb minden nap eszem, hétvégén meg disznó, marha. Csirkecomb pl zacsiban lerben sütve isteni.
2013. febr. 9. 18:37
 16/16 Awful11 ***** válasza:

Itt találsz jó recepteket:

[link]

2013. febr. 9. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!