Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » MÁR ELEGEM VAN! Mindenki írja...

MÁR ELEGEM VAN! Mindenki írja hogy egyél csirkemellet az milyen jó! De hogyan egyem azt a csirkemellet?

Figyelt kérdés
Tehát csirkemellet csak natúran megsütve semmi fűszer semmi öntet? Mert úgy eléggé semmilyen íze van :( Tehát mondanátok jóízűen elkészített csirkemellet ami fogyókúrás is persze.
2013. febr. 9. 17:49
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
0%

Remek, egy lehetséges kliens a szénhidrátszegény diéta kategóriába.

A csirkemell evés nem kötelező és nem is igazán ajánlott a szénhidrátszegény diétánál, annál inkább ehetsz marhahúst, disznóhúst, halat, vagy a csirke zsírosabb részeit is, mert ennek a táplálkozásnak pont ez a lényege. Szállj ki a média által traktált diétázásból és térj át a szénhidrátszegény diétázásra, ott nem kell csirkemellet enned.

Remélem elég meggyőző volt. Végül is a te javadat szolgálná.

2013. febr. 9. 17:53
 2/16 anonim ***** válasza:

fokhagymával bedörzsölöd,só,fekete őrölt bors rá és mehet is a grillezőbe.

ennyi.

ha nagyon nem csúszik már fél-1 év év után,akkor be lehet vetni kevés öntet hozzá.

2013. febr. 9. 17:55
 3/16 anonim ***** válasza:

bármivel megfűszerezheted!

mustáros csirkemell nagyon finom, hawaii csirkemell sajt nélkül...

én a természetesebb fűszerezést kedvelem, így sűrűn használok hagymát, fokhagymát, erős pistát, sót, borsot.

megsütheted fahéjjal is ha szereted.

öntetet te is tudsz házilag készíteni, sok recept van rá neten. boltit ne vegyél mert sok kalória, tele van mindenféle tartósítószerrel.

4/16 anonim ***** válasza:

Fűszer mehet diéta alatt! annak a kis fűszernek egyáltalán nem jelentős a kalóriatartalma.

Végy egy teflonedényt de előtte vágd apró csíkokra a csirkemellet hogy könnyebben megedd, a teflont nagyon vékonyan olajozd be, nagyon jó erre a tollecset amivel a pogácsákat kenegetik, süsd addig amíg kicsit barnás nem lesz, fűszer mehet ízlés szerint, feltéve ha nem cukrozott vagy olajos verzió, szárított vagy por állagú fűszer mehet simán.

5/16 anonim ***** válasza:
40%
Disznóhús fogyókúrához??????? tényleg??? O.o Én nem ajánlanám!
2013. febr. 9. 17:56
 6/16 anonim ***** válasza:
51%
Igen, a szénhidrátszegény táplálkozásba simán belefér a disznóhús ;)
2013. febr. 9. 17:57
 7/16 anonim ***** válasza:
5-ös a ketogén diétába tényleg belefér (bár telített zsír nem a legjobb), de az gyakorlatilag nagy részben szénhidrátmentes. Az zsír és fehérjealapú. De az alap diétába valóban nem fér bele.
2013. febr. 9. 18:01
 8/16 anonim ***** válasza:
51%

Azt hittem ezt a telített zsír-telítettlen zsír témáját már lejátszottuk, de ha nem akkor ne most menjünk bele, csak konkluzióként: az állati zsírok nem károsak, annál inkább a mesterséges növényi zsírok, amelyek még akár rákkeltőek is.

És milyen alap diétáról írsz ? A ketogén diéta nem szénhidrátmentes, 50 gramm szénhidrátig behatárolható a szénhidrát megengedett-, sőt ajánlott beviteli mértéke.

2013. febr. 9. 18:07
 9/16 A kérdező kommentje:
Félre értés ne essék én szeretem a csirkemellet. Még akkor is ha nem diétáznék a disznó és marhahúst nem annyira szeretem. Tehát csak abból van elegem hogy csak csirkemellet írják de azt nem hogy mondjuk ezen belül milyen variációkban lehet elkészíteni hogy ne legyen unalmas.
2013. febr. 9. 18:08
 10/16 anonim ***** válasza:
Ja, hát ha csak ennyi a gondod, akkor nem nehéz találnod diétás csirkemell recepteket, mondjuk innen: http://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__sutes-fozes__19.. ( ezt úgy találtam meg amúgy, hogy beírtam a Google keresőbe, hogy " diétás csirkemell recept " ).
2013. febr. 9. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!