Fogyhatok, ha kizárom a kenyeret az életemből és csirkemellet eszek egész nap?
Ha nem ízesíted valamivel azt a husit, akkor elég hamar megunod. És mást is egyél, nem lesz energiád.
Guggolni meg óvatosan, mert szétszedet a térdet, popsi hátra, ne menjen a térdet a lábfejed elé!
Jobb ha a zöldség és gyümölcs beviteled növeled meg.És ahogy előttem sokan mondták, nem lesz erőd ha csak húst eszel és vitaminhiányos leszel.Honnan lesz meg a C vitamin ha csak csirkemellen élsz?A többiről ne is beszéljünk. :/
Nem tudom elképzelni honnan lesz energiád ha csak fehérjét és zsírt eszel.Nem kis feladat van a nyakadban, jobb ha rendes üzemanyagot töltesz a tankba és nem nehezen feldolgozhatót.Barna rizs, zabpehely, teljes kiőrlésűek, hüvelyesek.
Napi 20 percet szerintem tudsz magadra szakítani mozgás terén.Nem nehéz otthon megmozgatni magad, rengeteg otthoni edzésmód létezik.
Sok sikert.
Nálad ez is gond
"hogy minden pillanatban mellette kell lennem, mert 5 percenként rájön egy anyás roham. "
Ha ezt nem kezeled időben akkor a baba a fejedre nő,és később levegőt sem fogsz tudni venni. Egyenes út az elkényeztetett baba felé.. Időnként ha rájön az anyás roham nem kell odarohanni, hanem hagyni hogy sírjon egy kicsit.. Ne pattanj rögtön mert megszokja és később akár 4-5 évesen is elvérja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!