Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyhatok, ha kizárom a...

Fogyhatok, ha kizárom a kenyeret az életemből és csirkemellet eszek egész nap?

Figyelt kérdés
Nem sokat szeretnék leadni, 65 kg vagyok, 5 kiló jó lenne ha lemenne.Sajnos sportolnni nem tudok, mert van egy pici babám, aki minden pillanatomat leköti.
2012. dec. 20. 10:27
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Ha nem ízesíted valamivel azt a husit, akkor elég hamar megunod. És mást is egyél, nem lesz energiád.

Guggolni meg óvatosan, mert szétszedet a térdet, popsi hátra, ne menjen a térdet a lábfejed elé!

2012. dec. 20. 11:03
 2/13 anonim ***** válasza:
41%
Minden pillanatod leköti, de azért netezni van időd:).Érdekes. Persze hogy fogyhatsz, ha csökkented a ch bevitelt, és növeled a fehérjebevitelt, akkor fogysz. De egész nap csirkemellet enni unalmas, drága és egyoldalú. Más fehérjében gazdag ételt is ehetsz helyette.
2012. dec. 20. 11:06
 3/13 anonim ***** válasza:
Csirkemell mellett egyél sok zöldséget és gyümölcsöt. Vitamin akkor is kell a szervezetnek, ha fogyni akarsz. Baba mellett is lehet sportolni, emelgetheted a babát, azt még élvezi is. Amikor alszik, akkor meg ott a házimunka, mellette guggolásokat, kitöréseket lehet csinálni.
2012. dec. 20. 11:07
 4/13 anonim ***** válasza:
63%
Az első válaszolóra meg ne hallgass. Nem véletlenül áll 29%-on. Kenyeret enni nem egészséges, de szénhidrátot enni kell, legalább egy keveset, hogy legyen energiád. Egyél kis rizst, vagy zabot helyette.
2012. dec. 20. 11:13
 5/13 anonim ***** válasza:

Jobb ha a zöldség és gyümölcs beviteled növeled meg.És ahogy előttem sokan mondták, nem lesz erőd ha csak húst eszel és vitaminhiányos leszel.Honnan lesz meg a C vitamin ha csak csirkemellen élsz?A többiről ne is beszéljünk. :/

Nem tudom elképzelni honnan lesz energiád ha csak fehérjét és zsírt eszel.Nem kis feladat van a nyakadban, jobb ha rendes üzemanyagot töltesz a tankba és nem nehezen feldolgozhatót.Barna rizs, zabpehely, teljes kiőrlésűek, hüvelyesek.

Napi 20 percet szerintem tudsz magadra szakítani mozgás terén.Nem nehéz otthon megmozgatni magad, rengeteg otthoni edzésmód létezik.

Sok sikert.

2012. dec. 20. 11:33
 6/13 anonim ***** válasza:
Pici baba mellett, különösen ha szoptatsz, nem jó ötlet ilyen egyhangúan étkezni. Étkezz változatosan, és keresd meg a lehetőséget a mozgásra. Ha más nem, minden nap sétáljatok kétszer jó nagyot, otthon meg végezhetsz némi erősítő gyakorlatokat, alkalmanként 3 percig.
2012. dec. 20. 11:34
 7/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nem tudom, hogy az egyik kedves válaszolónak van-e gyereke, akkor tudná, hogy minden pillanatban mellette kell lennem, mert 5 percenként rájön egy anyás roham. És igen, bár volt időm kiírni a kérdést, éppen a játszószőnyege mellett ültem, mert nem szeret egyedül. Ha nekiállok ugrabugrálni, amikor ő éppen pl a játszőszőnyegen van, 3 percenként ugrálhatok hozzá, hol cumi, hol ez hol az a baja és nem sok értelmét látom, hogy elkezdek valamit, de nem tudom befejezni. Nem, kicsi baba mellett nincs idő és ezt szerintem sok gyerekes anyuka tudja. A másik dolog, hogy nem szoptatok sajnos, ez 1 hónapig ment, akkor 62 kg voltam, de az éjszakai fogzások miatt sokszor keltem éjszaka és kiballagtam a konyhába kekszet, naturan szalámit stb csipegetni. De mivel nagyon elszaladtam hízásilag, szeretném visszanyerni azt a-58-60 közötti súlyt. Mindenképpen zöldséget is enni fogok, a babámnál is lassan elkezdjük a hozzátáplálást, így nem kell egymagamra zöldséget párolni! Köszönöm szépen amúgy :)
2012. dec. 20. 12:47
 8/13 anonim ***** válasza:
Én kisbaba mellett is tudtam tornázni, és a baba is élvezte. Amikor csak pár hetes volt akkor amikor aludt akkor tornáztam. Később amikor pár hónapos lett DVD-re mozogtam úgy hogy a baba volt a kezemben a súly..:) Guggolás, kilépés, lépcsőzés. Emelni a kart közben terpeszben állva kilépni stb.. A fiam csak kacagott, élvezte nagyon..
2012. dec. 20. 12:50
 9/13 anonim ***** válasza:

Nálad ez is gond

"hogy minden pillanatban mellette kell lennem, mert 5 percenként rájön egy anyás roham. "

Ha ezt nem kezeled időben akkor a baba a fejedre nő,és később levegőt sem fogsz tudni venni. Egyenes út az elkényeztetett baba felé.. Időnként ha rájön az anyás roham nem kell odarohanni, hanem hagyni hogy sírjon egy kicsit.. Ne pattanj rögtön mert megszokja és később akár 4-5 évesen is elvérja

2012. dec. 20. 12:53
 10/13 A kérdező kommentje:
Erre nem gondoltam, mivel 3 hós koráig nagyon hasfájós volt, most pedig 4 hós és nagyon fogfájós és csak kézben van el. Súly pedig megvan mert 7 kiló. Na akkor baba-anya torna lesz, ez kivitelezhető, csak eszembe sem jutott. Köszi a válaszokat:)
2012. dec. 20. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!