Fogyhatok, ha kizárom a kenyeret az életemből és csirkemellet eszek egész nap?
Utolsó vagyok, ezért írtam a 3 percet :)
Nekem ugyan nincs gyerekem, de azt pontosan tudom, hogy ha egyedül vagy vele, akkor az nem úgy megy, hogy most leteszed egy órára. Ezért felesleges is ezzel kísérletezni.
De abban nincs igazad, hogy a lopott percek nem hasznosak. Ha csak 20 kitörést csinálsz a baba mellett, az mondjuk egy perc, és pont 20-szal több a semminél.
Én is hasonlóképp tornázom, nem gyerek, hanem más miatt nem vagyok a magam ura, nem én osztom be az időmet. De itthon mindig kéznél van a súlyzóm, és ha látom, hogy van egy percem, akkor megcsinálok egy-két gyakorlatsort. Ez kb. olyan, hogy arra is szakítasz egy percet néha, hogy elszaladj vécére.
Nyilván a dolognak vannak előfeltételei, pl. otthon olyan ruhában legyél, ami alkalmas a tornázásra. De gondolom, ezzel nincs baj :) Szedd össze a gyakorlatokat, és csináld szépen elosztva. Egyszer 20 felülés, egyszer 20 kitörés, egyszer 20 fekvőtámasz... ennyit ki fog bírni a babád. És ha mégse, akkor nem csináltál 20-at, csak 10-et, mert rohannod kellett hozzá. Na bumm, majd csinálsz utána :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!