Jézusom, mi van velem 17 éves vagyok de nem vagyok normális, mi ez az egész?
egyszerűen nem vagyok normális
normálisan reggeliztem(1főtt tojás, 2szelet sonka, 2szelet sajt, kígyóuborkaszeletek, 4db kukoricás abonett)
tízórai 1 db alma
ebéd tárkonyos pulykaraguleves
1db rizseshús húsgombóc
leültem tanulni és csak a dióra tudtam koncenrálni, hogy dió dió Úristen meghalok a dióért
kimentem az udvarra és amit a földön találtam összedszedtem lekuporodtam a sarokba megtörtem és megettem e kb vagy 60-70szem volt
de nekem ilyet nem szabad és ezt tudom is, nem szoktam ilyet csinálni tudom hogy a dió rossz de akkor is mintha csak kérte volna a testem mintha hiányozna neki
de ilyen nincsen vagy mégis van
most meg itt tanulok teljesen normálisan, tudok koncentrálni, figyelni nem jár az agyam a dión csak a tanuláson
mi ez
Ha ilyen intenzív kajálási rohamok jönnek rád, az azt jelenti, hogy nem jó az étrended.
Egyél többet, és mozogj többet.
A szervezeted még fejlődében van.
én a spenóttal vagyok így.
nem ritka, hogy mint egy holdkóros, indulok a boltba, kb. bármikor - csak hogy vehessek frisset vagy mirelitet vagy pürét vagy spenótkrémmel töltött péksüteményt.
"tudom hogy a dió rossz"
miért rossz? dehogy rossz! elsődleges étrendkiegészítő, tele van vitaminokkal (főleg E és B), ásványi anyagokkal (magnézium) - és jó hatással van a szív- és érrendszerre.
a rosttartalma is magas, tápláló dolog, ami tök jó. :)
sokkal jobb diót enni, mint pl. külön magnéziumtablettát kajálni. :)
ha nem vagy rá allergiás, akkor egyed nyugodtan!
a testünk mindig jelzi, ha valamire szüksége van. ez így normális.
ja és ha ennyi diótok van, küldjél már belőle egy zacskóval nekem is! :D
Akkor összegezzük:
Hizlaló étel nem létezik, a mértékletességen múlik minden.
Tudom én is, hogy a dió kcal tartalma nem kevés, mert a zsírtartalma magas. Viszont ez nem ugyanaz, mintha mondjuk olajban úszkáló fánkot, vagy lángost ennél... Számít a bevitt kcal, de NEM mindegy, miből tevődik össze.
Másik dolog, hogy gondolom, ez nem mindennapos dolog. Nem egy alkalmon fog múlni.
2. voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!