Normális, ha egész nap egy müzliszeletet és egy paradicsomot eszek, de nem merek többet, mert ezektől is félek, hogy hízni fogok?
Figyelt kérdés
Fejben ennyire nem lennék rendben?! Az a baj, hogy teljesen megszoktam, hogy ennyit eszek, és éhes sem vagyok, de még ezeket is soknak találom, és sokszor van h lelkiismeret furdalásom van h miért ettem ennyit.. :/2012. szept. 21. 14:46
2/5 anonim válasza:
Nem, nem normális, és ezt Te is nagyon jól tudod.. Igen..Orvos.
3/5 anonim válasza:
uff anorexia első jele. Gondolkozz egy kicsit normálisabban, mert ennek nem lesz így jó vége...
4/5 anonim válasza:
Müzli - szénhidrát (meg egy csomó káros növényi toxin, esetleg hozzáadott cukor). Ettől lehet hízni.
Hús, zsír, zöldségek - a természetes táplálék, ezektől nem hízol. Miért híznál, ez a normális kaja. Szerinted mennyire logikus, hogy sz.art eszel de keveset, ahelyett hogy ellátnád a tested tápanyagokkal - és ételt ennél?
Amúgy a többiek írták, orvos :)
5/5 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!