12 éves vagyok 56 kg és kb 170 cm szerintetek hogyan lehetne lefogyni naponta kevesebb étel vagy tobb torna? Miket kéne ennem hogy változzon valamit a testsújom kb 45 kilóra?
Figyelt kérdés
17 kilót lefogyni minnyi idő alatt lehetne és mijen módszerekkel?2013. febr. 4. 13:51
11/16 A kérdező kommentje:
Még gondolkozok rajta de valószínűleg kb 5 kilót feadok és azt tartom mert ha nem tartom kondiban magam akkor könnye feljönntek majd a kilók. :/ szerintem olyan 50-re szeretnék fólefogyni utána meg elkezdek több fekvől felülést és húzóckodás futás stbit csinálni
2013. febr. 5. 13:37
12/16 anonim válasza:
Fantasztikus. Hogy fogy leadni 5 kilót?
13/16 anonim válasza:
ha fiú vagy,akkor meg pláne nem értem miért akarsz gebe lenni..??
14/16 A kérdező kommentje:
Egyszer azt olvastam hogy a kockahashoz elöbb le kell adni valamennyi zsírt, pár kilót leadnék hogy olyan lapos legyen nem pedig közepes vagy... mindegy csak annyit akarok hogy lemmenyen egy kicsit ha 3 kilót lefogyok és akkor olyan lesz amilyet én akartam akkor megállok de inkább legyen laposabb hogy utána meg bírjak sokat enni XD
2013. febr. 5. 14:59
15/16 A kérdező kommentje:
először kicsibe kezdem 50-60-70 majd 90 és egyre feljebb felülés és fekvők van kint boxzák abból 15 perc kb és még húzóckodni sújzózni hogy erősödjön a karom és jobban menjen a fekvőtámasz meg futá van egy fútópadunk is ezekkel szerintem menni fog
2013. febr. 5. 15:01
16/16 anonim válasza:
Ettől semennyit nem fogsz fogyni, de a kondidnak jót fog tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!