Hogy fogyjak le 140 kilóról úgy, hogy ne lógjon majd utána a bőröm?
egy edzéstípusról olvastam,ami segíthet esetleg ilyesmiben.
ott is a srác kb 120ról alakította át magát,leszálkásított formára,és hogy a bőr lógást megakadályozza,egész télen félmeztelenül edzett szabad levegőn hóban-fagyban.
neki hatásos volt,sehol nem lóg.
ha kéred megkeresem a cikket.
Nagyon lassan és kitartó mozgással. A duci tréning arra jó, hogy elkezdj mozogni, de a későbbiekben növelned kell majd a terhelést. A lényeg a mozgás és a lassú fogyás. Így talán alkalmazkodik majd a bőröd, de azért számíts arra, hogy nem lesz tökéletes, mert 140 kilónál már nagyon meg lehet nyúlva. A másik meg, hogy azért ez alkati kérdés is. Én 20 kilót adtam le és semmi csík nincs rajta, ismerős csak 5-öt és totál csúnya a bőre...
viszont mindenképp vágj bele! Sok sikert!
Köszönöm szépen!
Olyan edzés kell, amit itthon is tudok csinálni. Kisgyerek mellett nem tudok tornára, edzőterembe menni.
Van egy ismerősöm, 140 kilóról lefogyott 70-re, a bőre ahhoz képest tökéletes és még mindig húzódik neki vissza!
Sporolj, szaunázz, masszírozd magad, szelént kell szedni, sok vizet inni, ápolni a bőrt olajokkal, lassan fogyni, megfelelően étkezni és akkor akkora nagy baj nem lehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!