Súlytartók! December? Mikulás? Karácsony? Stb?
Hogy vészelitek át én már előre félek, mert hát lesz a kedvencem a töltött káposzta meg stb..?! Ilyenkor mennyit híztok? Még új vagyok ebben ez lesz az első decemberem mióta lefogytam, gondolom mind a 10 kg-ot nem hízom vissza, de akkor is. Szerintetek elengedhetem magam arra az 5-6 napra?
Megsúgom: szeptemberben-októberben csináltam olyat, hogy 4 héten keresztül minden héten 3 napon 4000-5000 kalóriát ettem, nem híztam, de aztán jött egy 5 napos zabálás akkor felugrott 1,5 kg. Ami le is ment.
Novemberben 2 bűnözős napom lenne. (4000-5000 kalória)
Próbáld nem elveszíteni akkor! :) Foglald le magad, tanulj, játssz, edz. Gondolj arra, ha mégis elveszíted, vissza fele haladsz és ahelyett, hogy lejjebb menne a súly, dolgozhatod le megint, amit mér egyszer elértél. (de ha nem zavar ez sem, akkor marad az utómunka :D )
Csak a sütiktől, sósoktól félj, tartsd valahogy a mértéket.
De, őszintén szólva, azt sokallom, még karácsonyhoz képest is...
de én magamból indulok ki, mivel rólad semmit sem tudok. Ha mondjuk fizikai munkát végző férfi vagy, akkor lehet, hogy még kevés is.
De, ha - ahogy sejtem - egy leginkább ülőmunkát végző, vagy iskolába járó lány/nő vagy, akkor szerintem az kicsit sok, még karácsony estéjére is...
ne hallgass az életmódmegszállottak pampogására, egyél, amennyit csak kívánsz! nehogymár karácsonykor is ch-t számolgass meg aggódj a plusz kalóriákon... nekem is ez lesz az első decemberem az életmódváltás óta, de eszem ágában nem lenne ezen a napon is szigorúnak lenni, imádom a karácsonyt, és hozzátartozik a soksok finomság családi körben. szóval karácsony 3 apjára, sőt még szilveszterre is kimenőt adok magamnak. lehet hogy feljön 1-2kg, na és akkor mi van? amit (jó eséllyel) mi csinálunk, az már rég nem fogyókúra, hanem életmód, szóval nincsen végcél, az egész egy folyamat, mi döntjük el, mikor lassítunk, tolatunk kicsit visszafelé egy-egy különleges alkalomkor. és minden korrigálható ;)
20l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!