Esztek ma csokit, mert mikulás van? :D
Figyelt kérdés
én igeen2010. dec. 5. 16:42
1/19 Saten. válasza:
Eddig ettem 3 db-ot meg egy marék szaloncukrot... mivel nincs több így nem fogok már enni belőle :D
3/19 anonim válasza:
nálam holnap van mikulás, nem dec.5 -én. amúgy nem eszek csokit mert nem is szeretem annyira, inkább csinálok majd egy jó kis zabkorpás sütit. :)
4/19 anonim válasza:
Holnap van Mikulás. :)
Én nem szeretem a csokit szerencsére. Idén Milkát vettünk, hüvelykujjnyi kismikulások vannak egy zacsiba, kb. 10 db. Abból kapok egyet (a többit elajándékozom), azt valószínűleg meg is fogom enni. A páromnak kb. ugyanekkorát vettem, de Lindt márkájút.
5/19 anonim válasza:
én majd reggelente apránként eszem meg a csokikat :D
Nem tudom, talán 1-1csoki(esetleg) reggel még jó hatással is lehet az emberre, de naponta 5-6 az már nem.
6/19 anonim válasza:
Tegnap is ettem és ma is eszem
Csokistészta, csokigolyók s minden amit még kívánok
7/19 anonim válasza:
alap, hát mikuláás van.:D:D én etem 1 táblát, meg egy zacskó ien kis szar csokis cukrot vagy miaz, 1 marsot, meg mamám adott ien kis dobozzt, amibe mindenféle csokikból (mars, snickers, milkiway, twix, bounty, meg vmi tök finom krémes aminek nemtom a nevét:D) van benne. de mást nemsi ettem, még 1 banánt, de hát na 1-2 napot ki lehet bírni. ;)
8/19 anonim válasza:
de am h lehet nem szeretnia csokit?:d max azt mondjátok h nem szeretitek közbe meg szeretitek úgyis.:D
9/19 anonim válasza:
Egyébként itt sokan írják be hogy hát persze egy vagonnal ettem csokit, de a kérdező szerintem úgy értette a kérdést hogy azok esznek-e csokit, akik fogyiznak, vagy vigyáznak az alakjukra. Eleve fogyókúra témában van a kérdés szóval ;)
10/19 anonim válasza:
Kedves utolsó, szerintem a válaszok nagyonis helyesek, ugyanis ennyi csoki után mindenki fog vigyázni a vonalaira XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!