Esztek ma csokit, mert mikulás van? :D
"de am h lehet nem szeretnia csokit?:d max azt mondjátok h nem szeretitek közbe meg szeretitek úgyis.:D"
van olyan aki ellen tud állni a csokinak, szereti ugyan, de nem viszi túlzásba, és tudja hol a határ, és ellen tud mondani a csokinak ;) jó attól szereti meg minden de van ilyen is ;)
meg van olyan is aki betegség miatt nem ehet csokit, azokra nem mondhatod hogy szeretik mert eleve nem is esznek ;)
na izé, az vagyok aki mondta h h lehet nem szeretni a csokit.:D
hát azokat megtudom érteni,akik cukrosak, vag yvmien más betegségük van. de én úgy hallottam, h aki nem eszik csokit, meg semmien édességet, az depressziós lesz. szval szerintem napi 1 csokit meglehet enni simán, még annak is aki fogyózik.
én nagyon büszke vagyok magamra
egy csomó csokit kaptam meg volt szülinapozás rengetek csoki meg torta és megálljt paranscoltam magamnak még a tortából se ettem
és megfogadtam magamnak h karácsonykor se eszek sütit, pedig rengeteget szoktunk sütni (remélem sikerül betartani)
én biztos :DD
mindennap reggel egy csoki mig el nem fogy xDD
"én nagyon büszke vagyok magamra
egy csomó csokit kaptam meg volt szülinapozás rengetek csoki meg torta és megálljt paranscoltam magamnak még a tortából se ettem
és megfogadtam magamnak h karácsonykor se eszek sütit, pedig rengeteget szoktunk sütni (remélem sikerül betartani)"
ilyet én is szoktam :D sőt ha már úgy érzem sok kaját vittem be, akkor ha valaki adni akar valami kajából kóstolót arra is azt mondom h nem. Múltkor a mutter sütött tortát mindenki evett több szeletet is, én mondtam nem kérek, pedig már majdnem nyomták volna belém de nem ettem mégsem :D Szóval én is úgy vagyok vele hogy ellen tudok állni. Jó én nem mindig szoktam így, pl a mikulásos cuccot meg fogom enni de csak mértékkel apránként, meg most karikor lesz nálunk eljegyzés, lehet majd eszek a sütiből de nem későn és csak keveset mert azért mégsem lenne jó egy csomó sütit megenni, főleg úgy hogy semmi egészséges cucc nincs benne =)
Ilyen nincs. Kellett nekjem rákattintani a kérdésre xD
Megkívántam més megettem egy kocka csokit :S
166/52/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!