Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Súlytartók! December? Mikulás?...

Súlytartók! December? Mikulás? Karácsony? Stb?

Figyelt kérdés

Hogy vészelitek át én már előre félek, mert hát lesz a kedvencem a töltött káposzta meg stb..?! Ilyenkor mennyit híztok? Még új vagyok ebben ez lesz az első decemberem mióta lefogytam, gondolom mind a 10 kg-ot nem hízom vissza, de akkor is. Szerintetek elengedhetem magam arra az 5-6 napra?

Megsúgom: szeptemberben-októberben csináltam olyat, hogy 4 héten keresztül minden héten 3 napon 4000-5000 kalóriát ettem, nem híztam, de aztán jött egy 5 napos zabálás akkor felugrott 1,5 kg. Ami le is ment.

Novemberben 2 bűnözős napom lenne. (4000-5000 kalória)

2012. okt. 29. 11:04
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
54%
Ne hallgass Schobert Norbira meg ezekre az ökrökre! Ami csak jól esik kajából had szóljon..Első a jó önérzet, második az egészség, a karcsúság csak ráadás!
2012. okt. 29. 11:28
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Töltött káposzta pl. nem is vészes :D inkább a sok-sok süti. Próbálok kevesebbet enni, de néha nem megy.
2012. okt. 29. 11:31
 3/20 A kérdező kommentje:
Hát igen a süti az lemaradt. Naaaaaagyon édesszájú vagyok.:))
2012. okt. 29. 11:34
 4/20 anonim ***** válasza:
56%
Készíts zsiradékmentes töltött káposztát darált pulykahúsból, és ne kenyérrel egyed. Az édességeket pedig édesítőszerrel süsd legalább fele részben. Vagy idén legyenek reform sütik, joghurttal, teljes kiőrlésű liszttel, stb.
2012. okt. 29. 11:51
 5/20 A kérdező kommentje:
sajnos nem én sütök, főzök.
2012. okt. 29. 12:12
 6/20 anonim ***** válasza:

Én mindent eszek, amit kívánok, nem is fogyis, csak mértékkel, bár én még fogyózok, de - 10 kilónak eddig viszlátot mondtam.

Nem kell betojni, nyugalom. :)

2012. okt. 29. 12:13
 7/20 A kérdező kommentje:
én is így fogytam le, csak az üneppekkor elvesztem az önkontrollom.
2012. okt. 29. 12:17
 8/20 anonim ***** válasza:

Ennyinek bele kell férnie, én legalábbis így vagyok vele.

Annyira nem vagyok megszállott, hogy karácsonykor, meg hasonló ünnepeken is ezen agyaljak. Zabálni amúgy sosem szoktam, így akkor sem fogok, de lesz süti, közös családi vacsora. És bűntudat nélkül fogom megenni őket. :)

2012. okt. 29. 12:25
 9/20 anonim ***** válasza:
Szerintem egyél, ami jól esik. Én végigcsináltam már úgy a karácsonyt, hogy semmi sütit, stb nem ettem, csak a saját diétás muffinomat meg tönkölybúzás mézeskalácsomat... De basszus, egyszer nehogy már ne engedhesse el magát az ember. Max visszajön 1-2 kiló, nagy ügy, majd lemegy.... :)
2012. okt. 29. 12:28
 10/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm, olyan aranyosak vagytok. A 4000-5000 kaloriát nem sokaljátok?
2012. okt. 29. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!