Súlytartók! December? Mikulás? Karácsony? Stb?
Hogy vészelitek át én már előre félek, mert hát lesz a kedvencem a töltött káposzta meg stb..?! Ilyenkor mennyit híztok? Még új vagyok ebben ez lesz az első decemberem mióta lefogytam, gondolom mind a 10 kg-ot nem hízom vissza, de akkor is. Szerintetek elengedhetem magam arra az 5-6 napra?
Megsúgom: szeptemberben-októberben csináltam olyat, hogy 4 héten keresztül minden héten 3 napon 4000-5000 kalóriát ettem, nem híztam, de aztán jött egy 5 napos zabálás akkor felugrott 1,5 kg. Ami le is ment.
Novemberben 2 bűnözős napom lenne. (4000-5000 kalória)
Én mindent eszek, amit kívánok, nem is fogyis, csak mértékkel, bár én még fogyózok, de - 10 kilónak eddig viszlátot mondtam.
Nem kell betojni, nyugalom. :)
Ennyinek bele kell férnie, én legalábbis így vagyok vele.
Annyira nem vagyok megszállott, hogy karácsonykor, meg hasonló ünnepeken is ezen agyaljak. Zabálni amúgy sosem szoktam, így akkor sem fogok, de lesz süti, közös családi vacsora. És bűntudat nélkül fogom megenni őket. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!