Súlytartók! Ti is ilyenek vagytok?
onnan tudhatod meg hogy mi jött fel,ha a testzsírt is méred havonta,nem csak a súlyt.
pont ennek a figyelembevétele miatt tojok a súlyra,mert egy harmadrangú adaton kívül nem mond semmit.
viszont a mérlegelés utáni önbüntetésed,azt semmiképp nem nevezném normálisnak,egészséges tudatos hozzáállásnak meg semmiképp sem.
Ne is mondd. Igen, ilyen vagyok!
Ráadásul az elmúlt napokban sajnos feljött több, mint egy kiló. Nem is értem, mert semmit nem változtattam. De napok óta rossz kedvem van emiatt. :(
Teljesen kiakadtam, rettegek, hogy ez biztos azt jelenti, hogy elindult a visszahízás, és hogy jajj, most mi lesz. :S
igen, én is így vagyok utolsó válaszoló... és megkérdezhetem, hogy miket eszel?
mert én csak zabpelyhet, túrót, meg húst... ezekből is csak nagyon kicsi adagokat. és emellett dolgozom, meg tornázok is rendszeresen...
Viszont, amikor nyaralni voltam (1 hétig) nem volt mérlegem, szinte mindent megengedtem magamnak, persze mértékkel, de olyasmiket ettem, amitől itthon szörnyű bűntudatom lenne, mégsem híztam, csupán 1 kilóval voltam nehezebb mikor hazaértem, az is lement 1 nap alatt.... Szóval nem tudom hogy mit csináljak, hogy éljek így? lefogytam és nem tudom élvezni az életet, sokszor arra gondolok, boldogabb voltam +15 kg-val... :(
Én is kb. 15 kilót fogytam.
Egyébként én mindent eszek, csak mértékkel - de ez a fogyás alatt is így volt! Tényleg semmi nem változott.
Illetve annyi, hogy én is nyaraltam, három hetet. Ez alatt se mérlegem nem volt, se lehetőségem a számomra normális napirend szerint étkezni - egyébként kevesebbet ettem a megszokottnál, és három héten keresztül minden nap, szó szerint folyamatosan sétáltam. Tényleg, kivétel nélkül.
Mégis híztam, több, mint egy kilót, ami azóta sem megy le. Vagyis egyszer lement belőle fél, most visszajött tegnap óta. :( Nem értem... :(
butaság így ráparázni, ennyi erővel le se kellett volna fogynod, mert ugyanúgy szenvedsz... néha én is ráparázok, ha nem csökkenő a tendencia, de ilyenkor megnyugtat, ha felveszem egy régi nadrágomat, ami a fogyásom előtt fel se jött, most meg teljesen kényelmes. a ruhák meg a centizés jó módszer a lenyugvásra. a mérleg nem, mert a súlyod nagyrészt a béltartalom, vízmennyiség, ciklus stb. függvénye, ami napról napra változik... egyébként teljesen megértelek, én is harmonikusabb voltam kövéren, az tény, hogy most egészségesebb és csinosabb vagyok, de megvisel, hogy képtelen vagyok nyugodtan és normálisan enni... grammra számolok minden falatot, és szenvedek azon, hogy nem ehetem meg, amit megkívánok.. vagy ha megeszem, akkor kitör rajtam az elvonás és bulimiásokat megszégyenítő módon felzabálok mindent... aztán jön a bűntudat, és 1 hét szigorú diéta. de heti 1x megvan már a falásroham... és minden nap küzdök magammal a sóvárgás miatt... szóval én azt mondom, az éremnek két oldala van :(
20l
Pontosan ilyen vagyok én is, mint te kérdező. Pedig tudom, hogy nem kéne. 173 cm vagyok 85kgról fogytam le, a súlyom most 55-56 kg. Én is félek a visszahízástól, pedig tudom hogy nem kéne, mert az se normális ha az ember ennyire függ az ételtől..
17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!