173 cm-es lányok hány kilók vagytok?
Figyelt kérdés
Én 71 kg,most fogyozók a 65 kg-ra... De olvastam olyanokat,hogy valaki 50 meg 55 kg... AZ nekem picit túl vékonynak tűnik.
Vélemény?
2012. aug. 23. 14:43
1/9 anonim válasza:
Véleményem nincs, bár már nem is lány vagyok, hanem nő.
173 cm magas, és 56 kiló, én jól érzem magam így.
Voltam hetven kiló is, terhesen, az akkor nyilván nem zavart, 65 voltam amikor kijöttünk a kórházból, az sem zavart, aztán visszajött az eredeti súlyom, és ezt tartom 5 éve.
2/9 anonim válasza:
74! én is diétázok, mozgok, küzdök vele:) meg a kilók ellen.
3/9 anonim válasza:
55kg. Voltam 80 is, egy év alatt sikerült lefogynom a mostani súlyomra.
4/9 anonim válasza:
Én most vagyok 80. Szeretnék kb. 60 lenni. Annyi voltam 3 éve is és az nekem nagyon jó volt (BMI szerint is, meg mindenhogy). Az 50-55 kilót én is kevésnek érzem. Már amikor lecsúsztam 58-ra, akkor is zavart, hogy érzem a bordáim... :/
5/9 anonim válasza:
55 kg de most felhíztam 61 re:@@@
6/9 anonim válasza:
56kg vagyok, én elégedett vagyok a súlyommal de voltam már 64kg is, és azzal se volt problémám, csak egy betegség miatt fogytam így le :S
7/9 anonim válasza:
49 és 51 kg között szoktam lenni. Biztosan túl vékonynak tartanál, de nálam ez genetika, és én elégedett vagyok így magammal. 17/L
8/9 anonim válasza:
55, 60rol fogytam le fél éve kb.
9/9 A kérdező kommentje:
08:23, 20:50 Mindenki maga dönti el,hogy hogyan érzi jól magát =) Plusz valakinek pont az áll jól,ha nagyon vékony, valakinek,ha kicsit húsosabb :)
Köszönöm Mindenkinek az eddigi válaszát.
2012. aug. 27. 21:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!