Lányok, akik nem a nagyon profi kategóriába tartoznak, tőlük kérdezném: futópadon mennyi ideig és hányas fokozaton vagytok? Olyannak szól a kérdés, aki használ futópadot.
Én használtam évekig, és nagyon hasznos volt. De a fokozat sohasem érdekelt az elején, mivel azzal is problémám volt, hogy rendesen fussak, nem hogy az érdekeljen, hogy hanyason. Előbb tanulj meg futni, ami lesz pár hónap, de megéri, hidd el.
Előbb gyalogolj, aztán addig emeld a fokozatát a gyaloglásnak, míg majdnem futás, aztán fuss egy kicsit, de lényegében ne futásból álljon még az első pár hónap. Majd ha hozzászoktál, akkor már lehet, mert lesz alap, amire építhetsz.
Fú, az nagyon jó! Én gyakorlottabb futó voltam múlt évben, most kezdtem kb 1 hónapja vagy 5-6 hete futni ismét. Sportolni nem sportoltam idei tanévben, de múlt tanévben (meg előtte 6-7 évig) teniszeztem is.
Hát 7,5ön szoktam futni, ha nagyon jó zene ment ritkán felmentem 8,5-re de azt alig 2-3percig tartottam.
7,5nél volt hogy leálltam sétálni 2 percre, vagy volt hogy váltogattam: 4-5 perc futás majd 2 perc gyaloglás stb.
De volt hogy 7,5-ön simán futottam hosszabb huzamban. Ügyes vagy, ha 9-esen ment kb 30 percet, nekem az álom lenne! Mármint ha a futógépek azonosak és azonos gyorsaságra gondolunk, de szerintem azonosak az egész országban. Nem tom. Ügyi. Hajrá továbbra is!
Köszi! :)
Szerintem ugyanazok mindenhol, vagyis szerintem mindegyiken 20 fokozatig van a sebesség. Life Fitness márkájút szeretem, vagyis azon próbálkozom futkározni. Többféle van ebben a teremben, de ezt ismerem az előző helyről. 1 hónapja jöttem át ide, mert ez közelebb van. Szoktam mást is edzeni, kisebb gépekkel súlyokkal. Kardiónak az ellipszist használtam, de a futás szerintem hasznosabb lenne, többet ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!