Hogyan készítsem el a rizst, hogy az még a fogyókúrás kategóriába tartozzon?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy a párolt rizst előtte olajon kell pirítani, de gondolom az már az olaj miatt nem a legjobb. Hogyan tudnám a legmegfelelőbben elkészíteni?2012. ápr. 26. 21:20
1/7 anonim válasza:
sima vízbe megfőzöd majd fedő alatt puhára párolod
2/7 anonim válasza:
rakhatsz bele répát és hagymát + a tetejére ha már kész van joghurtot.. Én ritkán eszek rizst de akkor mindig igy:)
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!:)
2012. ápr. 27. 09:55
5/7 anonim válasza:
Nem hiszem el, hogy még egy értelmes választ sem adtak erre a kérdésre. A rizs, ha közben a fazék vagy rizsfőző fölött sámán varázsigéket szavalsz, akkor is szénhidrátforrás lesz, mivel döntő többségben az van benne (kb. 70%). A szénhidrát pedig az a tápanyag, amivel óvatosan kell bánni, ha fogyni akarsz. Gondolom hagyományos fehér rizsről van szó egyébként. Azzal tök mindegy mit csinálsz... Házi feladat: Nézz utána miért jobb a barna rizs, mint a fehér!
6/7 anonim válasza:
Tisztelet a barna rizset javasló hozzászólónak! Ő volt a kivétel...
7/7 A kérdező kommentje:
na mind1...úgy döntöttem, hogy semmilyen formában nem eszek riszt :) Amúgy sem tartozik a kedvenceim közé, csak már valami mást akartam enni, mert félek, hogy megunom a fogyókúrát és akkor annyi mindennek :S
2012. ápr. 27. 19:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!