Kelodite kérdése:
Hol talalok fogyokuras tarsat vagy egy forumot, ahol egyutt fogyokurazhatok masokkal?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 24. 17:42
1/9 anonim válasza:
Tutira csalnál.
Olyan ez mint emailben sakkozni, ha vesztésre állsz úgyis igénybe veszed a kedvenc sakkprogramod. Én 1,5 évet át sakkoztam igy egy programmal.
2/9 A kérdező kommentje:
es akkor mit ajalsz?
2012. ápr. 24. 18:14
3/9 anonim válasza:
Egy biciklis pasit, te meg görkorival utána. Már ha lány vagy, ha fiú akkor forditva.
4/9 anonim válasza:
Fogadd meg az első tanácsát, én próbáltam és nem társ volt az hanem versengés, irigykedés, és idegileg is kikészít. Saját ritmusban, lassan, egyedül a legjobb.
5/9 A kérdező kommentje:
1. Lany vagyok- a tipp nem rossz csak nincs gorkorim
2. Imadom a kihivasokat, a versengest az hozza ki belolem a legtobbet
2012. ápr. 24. 18:37
6/9 anonim válasza:
2. vagyok, én is szeretem a versenyzést, de hidd el nagyon elszaladhat veled a ló, tanulj az én esetemből: pl. egyik nap írta vki, hogy ő csak 1000 kcal-t vitt be, én másnap bevittem nagyjából 500-700 kcal-t és így folytattam (mindig kevesebb),élveztem, mert éreztem hogy ez egy verseny és én nyerek. mígnem anorexia gyanúval és egyéb betegségekkel (a fogyi miatt) orvosnál kötöttem ki. szóval vigyázz!
7/9 A kérdező kommentje:
Ertem.Koszi
2012. ápr. 24. 19:12
8/9 anonim válasza:
hány éves vagy? Hol laksz?
L21 Bp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!