Tudtok egyszerű fogyókúrás módszereket ( semmi tabletta, pénzkidobás, csak sportok, mozgások, kaják)? 166 cm 65 kg vagyok, mennyit kéne fogynom? Nem vagyok túlságosan kövér, csak a combom nagyon vastag- nincs nagy hasam.
igen. .elég egyszerű .. csak kevesebbet kell enned. :))
mondjuk én 5cm-vel és 5 kg-mal vagyok(->cm)/voltam magasabb(->cm)/több
én úgy kezdtem hogy az első hónapban ugyanannyit ettem mint előtte, csak nem azokat. kenyerek helyett zöldség, ebédre krémlevesek (bio cuccokból, persze ez nem kötelező, csak úgy egészségesebb).. abban a hónapban fehérjepótlásra ott volt a hal. főve, vagy sütve (sütve csak /bio/ kókuszolajban.. mert az nem hizlal)
néha gyümölcsöket is ettem..
mostanság már eszem sajtot is, tojást és húsféléket. ebédre 1-2 szelet mellsonka pl.
naponta csak egyszer, vagy egyszer sem eszem zsömlét vagy kenyeret, vacsora gyümölcsökből áll ahogy a tízórai is. (nem reggelizem)
testmozgás.. hát az első hónapban az energiabevitelem igencsak megcsappant szóval kedv és energia híján nem nagyon mozogtam tudatosan.
most már kétnaponta tekerek 1 órát szobabiciklin, miközben zenét hallgatok hogy legyen türelmem kivárni egy órát egy helyben ülve. :DDD elkezdeni sportolni kicsit rossz mert energiát vesztesz és nem igen pótolhatod, mert akkor szinte ugyan ott vagy.. de utána edzettebb leszel és már meg se kottyan :DD
combra meg vannak ilyen "leg magic"-ok amikről az a hír járja hogy jók.. nekem van egy olyasmi, de utálom :DD
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!