Mi a különbség köztük és melyik a legjobb fogyókúrás szempontból? Író, joghurt (natúr), kefír, tejföl (12%)
Hát az a helyzet, hogy eddig mindegyiket nagyon dicsérték fogyókúrás szempontból (mondjuk a tejfölt nem, annak túl magas a zsírtartalma), viszont nemrég olvastam egy cikket, miszerint a joghurt hizlal, mivel kedvezőtlenül hat az inzulintermelésre.
Hogy mire jók, hát enni :) nagyok egészségesek, sok fehérje, kálcium... immunrendszert kiválóan erősítik... sütemények tésztájába is jók, mert omlósabb lesz tőle a süti xD
Ízre: az író, ha jól emékszem, meglehetősen savanyú. A többit gondolom kóstoltad már.
Egy jó fogyókúrának amúgy az az alapja, hogy az ember mindent ehet, ami egészséges, szóval nyugodtan kóstold végig az összes fajtát, a lényeg hogy tarts mértéket.
megsértődnél ha azt mondom hogy egyik sem, mert vagy magas a zsírtartalma, ami zsír van benne az sem jó, mert telített, vagy éppen tele van b...va cukorral, tehát a megoldás
a sovány zsírszegény turó lefekvés előtt, más tejtermék nem igazán nyerő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!