Mi a különbség a tejsavó fehérjeturmix és a sima fehérjeturmix között?
Szia,
igazából a Te szinteden szerintem halál mindegy, hogy milyet iszol. A lényeg hogy a fehérjebeviteled max 40% át vidd be fehérjeturmixból. több féle létezik
Tejsavófehérje izolátum: a legtisztább, nincs benne szénhdirát, és laktózérzékenyek is ihatják, ízesített
Tejsavófehérje koncentrátum: ez már nem laktózmentes, tejsavófehérje, van benne némi szénhidrát
Kevert fehérjeék: pl tej tojás, vagy tej kazein és szója, vagy épp tejsavó szója kazein kombinációk, van némi szénhidráttartalmuk, cukorból, de ha beleszámolod a napi össz.-be nem csinálsz vele nagy gondod, nem ezen fog múlni a testépítő és fitness VB címed,
- kazein - lefekvés előtt, elnyújtott felszívódású fehérje
Azt tudni kell, hogy nem mindenki bírja jól, pl. van aki a szóját vagy épp a kazeint nem bírja, attól függetlenül hogy nem laktózérzékeny. Pl amikor én anno elkezdtem használni három napig véresre vakartam a hátamat szó szerint annyira viszketett és kipattogzott a hátam tőle, aztán elmúlt, azt tudni kell hogy magas fehérjebevitelnél nagyon sok vízet kell inni, mert a vesédet hosszútávon gallyravágja, akárcska a magas dózisu vitamin ha nem iszol eleget, min. 4 liter / nap vízből.
Az ára pedig változó, mindig a nagy kiszerelés éri meg, az izolátum a legdrágább 160 adag ára kb 27000 ft
viszont a keverté 265 adag már 23000 ft ért megvehető trilliónyi ízesítésben, és finomak, olyan mint egy shaker, egy két fajtából még puding és fagyi is készíthető.
a tejsavó gyorsan szívódik fel,edzés után célszerű.
a reggelihez jó a sima.
vízzel keverd,NE tejjel!
van 20-30 ízű,uh mindegy.
csak tápkieg boltban vegyél ilyet máshol ne.
na pont ez a lényeg.
amit vettél az nyomokban tartalmaz fehérjét,ezért viszont ráírhatják már,hogy tejsavó,pedig legalább 90%ban sima cukor.
persze,mint kifejtetted neked mindegy és nem összetétel alapján veszel ilyesmit,hanem a szép nagy felirata alapján.
logikus végülis.
ma 09:05
Én írtam a 9000-es választ, ja igen, a Scitec meg a Biotech tényleg hasonlóan jó hely, mint a Müller, a különbség szinte árnyalatnyi...
Ittam kevertet (Fullforce, Power Protein), 3300 volt 1 kg, másik 3600 ft volt 908 g, csak épp olyan jó az íze, hogy örülök, ha nem jön vissza...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!